Lana Jurčević ljubi bogatog, jedva punoljetnog školarca?

MLADA i poduzetna Lana Jurčević ponovo ljubi, javlja Arena. Nakon Filipa Brkića Lana je oko bacila na mladog, jedva punoljetnog Jana Jeriča, sina vlasnika zagrebačke Galerije Kaptol. Jan ide u Privatnu klasičnu gimnaziju u Zagrebu, u četvrti razred je tek krenuo, a veza je otkrivena nakon što su znatiželjni školarci primijetili i počeli pričati o tome kako ga Lana poslije škole često čeka u svojem sponzorskom autu i odvozi u samo njima poznatom smjeru. Nosi li mu i torbu, nije poznato.

Mladi Jan vezu s Jurčevićkom nije htio komentirati. To je umjesto njega učinio otac, koji je novinarima kratko priznao kako "tu ima nešto, ali on ne zna što, jer se u privatni život svojeg sina ne želi miješati".

Lana Jurčević, koja o svojem privatnom životu također baš i ne voli pričati, bila je u dugogodišnjoj vezi s Ivanom Todorićem, sinom Ivice Todorića i jednim od najpoželjnijih hrvatskih neženja. Nakon prekida s tajkunovim sinom Lana je utjehu potražila u zagrljaju sportskog novinara Filipa Brkića, koji je dugo bio u vezi s televizijskom voditeljicom Anjom Alalavanjom.

Pročitajte više