Lana Jurčević priznala da ju je nazvao bivši dečko i rekao joj nešto važno

Foto: Instagram

LANA Jurčević svoje profile na društveni mrežama, osim za fotografije, koristi i za važne poruke koje dijeli sa svojim fanovima. Pjevačica se fanovima javila iz Kine gdje se odmara i u opisu fotke otkrila da obožava putovati jer je to obogaćuje i inspirira.

Otkrila je da ju je nedavno nazvao njezin bivši dečko i rekao joj da je ona jedna od rijetkih osoba koje žive samo za danas.

"Kako da uvijek budem ista osoba kad sve što proživim pomakne me s mjesta - nekad za milimetar, nekad za centimetar, a nekad za kilometar. Svako novo iskustvo, nova prilika, nova kultura, novo poznanstvo, novi zalazak sunca s drugog kraja svijeta me u trenu promijene i obilježe na neki način. Nedavno me nazvao bivši dečko i rekao mi: "Ja sam shvatio da si ti jedna od rijetkih osoba koja živi samo za danas. Ne za sutra i ne za pet godina. I ne vidim da te uopće strah toga. Ti si toliko dobro sa svim tim. Za razliku od svih koje poznajem."

Moram priznati da je imao pravo, a da toga nisam ni bila svjesna. Sretna sam jer nisam ograničena očekivanjima, normama i formama. Ne dam da me strahovi ili neizvjesnost blokiraju u bilo čemu. Shvatim to kao nagradu da napravim nešto što nikad nisam. Sretna sam jer sve godine truda i upornosti dovode me tu gdje sam danas. Drago mi je što s vama imam ovu privilegiju dijeliti svoje misli, iskustva (nadati se da možda i za sebe možete izvući nešto korisno iz neke moje riječi, slike...), ali i ono zbog čega je Kina moja destinacija danas (zbog jednog jako, jako velikog i lijepog razloga). A sutra - tko zna gdje ću biti. Hvala što ste ovdje", poručila je Lana svojim fanovima na Instagramu.

Pročitajte više