Lažna Paris golišava u Playboyu

NAKON što urednici najpoznatijeg muškog časopisa na svijetu nisu uspjeli nagovoriti raspojasanu milijunašicu da se bez odjeće pojavi na njihovim stranicama, morali su se zadovoljiti njenom dvojnicom Natalie Reid.

21-godišnja Natalie već se uspjela upoznati s pravom Paris koja ju je pozvala na tračanje u svoju vilu gdje su se i zajedno slikale.

Sličnost sa slavnom Hiltonicom lukava Natalie dobro koristi pa naplaćuje i do 2.000 dolara kako bi zamijenila Paris na raznim promocijama i eventima. Tako npr. kada Paris zbog brojnih obveza ne stigne na neku modnu reviju, dvojnica se elegantno ugura na njeno mjesto, a to je obično u prvom redu pred pistom.

Nedavno je otkriveno da je Natalie neko vrijeme zarađivala kao striptizeta u New Yorku gdje se ponekad svađala s drugim djevojkama koje su također oponašale Paris.

Natalie je na web stranice "friendster" u kojoj se traže novi prijatelji, postavila svoj profil u kojem otkriva da voli plivanje, balet i putovanja. Traži prijatelje koji su "dragi, pustolovni, kreativni i slatki".

Do sada joj se javilo 11 kandidata, a jedan od njih pozvao ju je čak na tulumarenje u Indoneziju.

I.G.

Pročitajte više