Paris poriče da je hakirala dlanovnik Lindsay Lohan

Paris poriče da je hakirala dlanovnik Lindsay Lohan

NEPRIJATELJSTVO između Lindsay Lohan i Paris Hilton, koje mjesecima zabavlja svjetske tabloide, navodno je dobilo i svoju informatičku eskalaciju nakon što je Paris Hilton navodno uspjela "hakirati" dlanovnik marke "Blackberry" koji koristi njena suparnica.

Leslie Sloane Zelink, glasnogovornica Lindsay Lohan, je novinarima "New York Daily Newsa" potvrdila kako je dlanovnik mlade glumice uistinu hakiran. Zelink tvrdi da su prijatelji i poznanici Lindsay Lohan s njenog tajnog broja dobili cijeli niz "odvratnih i zlonamjernih" poruka.

Zelink tvrdi kako je Lohan angažirala odvjetnike kako bi ispitala cijeli slučaj i poduzela odgovarajuće korake. Također se sumnja da iza svega stoji Paris Hilton, s obzirom da rječnik "zvuči poznato".

Eliott Mintz, predstavnik Paris Hilton, je, pak oštro opovrgnuo bilo kakvu pomisao o tome da bi iza svega mogla biti najpoznatija svjetska jetseterica.

"Žao mi je što se to dogodilo Lindsay", kaže Mintz, koji je javnost podsjetio da je prije dvije godine mobitel Paris Hilton bio hakiran, a njene intimne poruke poslije objavljene svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gubitak privatnosti je neizdržljiv", kaže Mintz i tvrdi da je ideja da bi Paris Hilton učinila nešto slično Linday Lohan "šašava".

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara