Lepa Brena dolazi u Spaladium Arenu

Braniteljski prosvjedi i paljenje svijeća na kružnom toku oko zagrebačke Arene nisu spriječili nastup Lepe Brene u Zagrebu, a sada se sprema još jedan, ali ovoga puta u splitskoj Spaladium Areni. Naime, Fahreta Živojinović će, prema pisanju Slobodne Dalmacije koja to saznaje neslužbeno iz, kako kažu, izvora vrlo bliskih vodstvu tvrtke "Sportski grad", koja trenutno upravlja splitskom Arenom, u Splitu  u listopadu održati koncert s pratećim bendom.

"Uz te krajeve me vezuju ljudi i pjesma, te predivne uspomene. Spremam turneju po Australiji, Americi, Kanadi, ali i BiH, Sloveniji, Hrvatskoj...", odgovorila je Brena na pitanje dolazi li u Split. Podsjetimo, Brena je prilikom zagrebačkog koncerta, komentirajući prosvjed koji ju je pratio, za Index izjavila: "Danas je na našim prostorima u trendu biti protiv. To što sam nosila nije bila nikakva vojna nego safari uniforma".

U Splitu se očekuju i Zdravko Čolić te Đorđe Balašević

Nije Lepa Brena jedina čiji se koncert očekuje u Spaladium Areni. Naime, 16. listopada u grad pod Marjanom dolazi najveći šarmer među pjevačima s prostora bivše Jugoslavije, Zdravko Čolić, a u prosincu se planira i nastup Đorđa Balaševića.

Splićani se, pored zvijezda bivše Jugoslavije, spremaju ugostiti i velike svjetske zvijezde poput Princea Rogera Nelsona, s čijim menadžerom uprava splitske Arene još uvijek pregovara, ali nadaju se kako će se koncert održati već u kolovozu.

Pročitajte više