Lepa Brena: Nemam ja vremena za gostovanje na HTV-u!

LEPA BRENA tvrdi da je s HTV-a nitko nije zvao na gostovanje u emisiju "Ništa osobno", te da nema vremena za nikakva gostovanja, pa tako ni za ono u Zagrebu.

Nakon što je urednik Zabavnog programa HTV-a, Aleksandar Kostadinov zabranio nastup Lepe Brene u talk showu "Ništa osobno" Nives Ivanković, Lepa Brena je reagirala u srpskim medijima.

"Cijela priča nije točna. U velikoj sam gužvi, pripremam novogodišnji show i nemam vremena za bilo kakva gostovanja." - kazala je Lepa Brena za Kurir.

"Ako bi me netko i pozvao iz Hrvatske, morala bih prvo znati o kakvoj je emisiji riječ, kakav im je rejting. Mislim da poslije 25 godina rada imam pravo na tako nešto." - zaključila je Brena.

Producent Edvin Softić, koji je prošle godine organizirao gostovanje Lepe Brene u emisiji Alke Vuice na Novoj TV, tvrdi nešto sasvim drugo.

"Osobno sam s Brenom dogovorio da ekipa emisije "Ništa osobno" dođe u Beograd u veljači. Nikakvih problema zbog toga nismo imali sa vodstvom HTV-a, a te izjave Kostadinova, koji je glazbeni urednik, njegov su osoban stav i treba ih promatrati isključivo kao takve." - kazao je Softić.

Pročitajte više