Video: Lester, Nikola i Nirmal provode diktaturu u BB kući, a Horvat mora Dušku prati noge

POSLJEDNJA ukućanka koja je napustila Big Brother kuću, Antonija, svoju je otrovnu strelicu uputila u Horvata. On mora svake večeri prije spavanja Dušku prati noge u lavoru te mu dva puta do kraja tjedna napraviti pedikuru. Horvat je bio zgrožen Antonijinom odlukom. Ona je, naime, zapamtila da Horvat ne voli stopala te da je jako gadljiv pa mu se na ovaj način odlučila osvetiti za nedjeljne nominacije. Po njemu je strelica vrlo surova i smatra da je Antonija bar mogla nekog drugog staviti na Duškovo mjesto.

I dok je Soraja komentirala kako bolje da pere noge prijatelju nego nekome tko mu nije drag, Duško je tješio Horvata te mu govorio da će tjedan dana brzo proći, iako nije mogao sakriti svoje oduševljenje jer će uživati u svakodnevnoj masaži stopala. Horvata je zamolio da voda u lavoru bude mlaka kako se ne bi opekao te da bude nježan prema njegovim stopalima.

Novi tjedni zadatak - diktatura

Jučer su BB ukućani dobili i novi tjedni zadatak. BB kućom ovog će tjedna vladati trojica diktatora, pobjednici "Balkansonga" Lester, Nikola i Nirmal. Drugi su izgubili sva prava i postali su "niža klasa" pa do kraja tjedna moraju spavati na otpadu. Diktatori će svakodnevno birati po tri predstavnika niže klase kao sluge. Jedine pjesme koje niža klasa smije pjevati su pobjedničke pjesme "Balkansonga" - "Čija si" i "Bomba". Jedina jela koja smiju jesti su omiljena hrana diktatora - biftek ili eventualno zagrebački odrezak ili karađorđevu šniclu. Moraju slušati sve naredbe diktatora.

"Niža klasa" imala je pet minuta za spakirati najnužnije stvari i preseliti se na otpad. Zbog toga nisu nimalo sretni. Brandon je zgrožen, a Horvat je vidno iznerviran ponavljao rečenicu: "Po stoti put". Prvo na što su ukućani naišli na otpadu bile su uniforme, koje stalno moraju nositi, a zatim i fotografija diktatora u prirodnoj veličini. Iako je donio odluku da će bojkotirati zadatak, Brandon je od toga brzo i odustao, jer je shvatio da su pravila u BB kući postrožena. Otpadnici se šale na račun diktature te navode kako je ovo "sreća u nesreći" i kako su sretni jer diktatori nisu primjerice postali Brandon, Soraja ili Horvat.

Brandon ne želi da mu ovo bude najgori rođendan u životu

Nikola i Nirmal boje se revolucije, odnosno da bi zadatak mogao završiti i kao onaj s Europskom unijom. Nirmal je imao najviše ideja oko provođenja diktature. Niža klasa ih mora pozdravljati sa "Volimo i živimo za NNL", moraju uvijek biti dobre volje, moraju se povjeravati diktatorima i moraju im se obraćati sa Vi. Nirmal ne želi da ga se pamti kao najvećeg diktatora pa je svoj govor pred ukućanima započeo sa "ljubi diktatora svog". Sinoć su kao prve sluge izabrani Bojana, Horvat i Duško. I dok je Dule spreman izvršavati svaku želju diktatora, Brandona brine njegova rođendanska proslava. Ne želi da mu ovo bude najgori rođendan u životu. Diktatori su ipak milostivi pa su odlučili da će on tog dana, u četvrtak, biti zajedno s njima u luksuznoj kući.

Pročitajte više