Lezbo-heroina Super Silva u još jednom pjevačkom pokušaju

U DANIMA najveće boli i tuge Super Silva najavila je kako više neće pjevati, jer u desetak godina na glazbenoj sceni nije postigla ništa, a zdravstveno stanje postajalo je sve gore. Kao što smo i očekivali, stigao je nastavak priče, čija je okosnica Silvin "povratak na glazbenu scenu", odnosno, tko zna koji pokušaj da uspije u glazbi ili se bar zavrti na radio postajama, koje su je dosad uglavnom ignorirale. Na Izboru za Miss Dalmacije, koji će se krajem lipnja održati u splitskom hotelu Park, otpjevat će nekoliko pjesama, iako priznaje da ju je strah. Ne zbog vlastitih grešaka, nego zbog reakcija okoline - njezina lezbijska veza nije najbolje primljena u njihovoj okolini, no to ih nije spriječilo da počnu zajedno živjeti.

Super Silva cijedi zadnje kapi medijske pozornosti koja se bazirala na premišljanju oko pjevačke karijere i lezbijske veze - priču je završila najavom novog nastupa, što bi značilo da se opet počinje baviti pjevanjem. Posljednji album "Totem" bio je potpuni debakl, a ni pokušaji iz dalje prošlosti, poput "Mladost, ludost" i "Napuljska škola", nisu više adekvatni za nastupe, pa se Silva, doznajemo, prihvatila skladanja i traženja novih pjesama.

Medicinska sestra koja joj je nedavno postala djevojka šokirana je reakcijama okoline na njihovu lezbijsku vezu. Stiglo im je, priznaju, nekoliko prijetećih pisama, a izvjesna Marija sretna je što u medijima nije pokazala lice, pa je još uvijek ne naganjaju agilni zagrebački paparazzi.

U čast Silvinog povratka na glazbenu scenu, prilažemo spot za "Euforiju", jedan od glazbenih pokušaja otprije nekoliko godina.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više