Liam Payne hitno prevezen u bolnicu, pozlilo mu na odmoru s djevojkom

Foto: Profimedia

BIVŠI član boy benda One Direction Liam Payne hitno je prevezen u bolnicu zbog bolova u bubrezima. 30-godišnjem pjevaču pozlilo je na putovanju u Italiji, gdje odmara s djevojkom Kate Cassidy na jezeru Como, piše The Sun.

Slavili su godišnjicu veze kada je pjevaču pozlilo na imanju pored jezera. Vozilom hitne pomoći žurno je prevezen u bolnicu i smješten na odjel, na kojemu će ostati nekoliko dana na promatranju. 

"Liamovo stanje je loše, ali je na najboljem mjestu na kojem može biti i liječnici će pronaći uzrok problema. Naravno da je ljut što je putovanje na jezero Como upropašteno, ali barem je Kate bila tu i priskočila mu u pomoć. Žele napraviti sve moguće testove kako bi u potpunosti razumjeli problem, za koji sumnjaju da je već duže tu, a s vremenom se pogoršavao", rekao je izvor.

Prošlog mjeseca dobio ozbiljnu infekciju bubrega

Liam je zbog problema s bubrezima prošlog mjeseca objavio da otkazuje svoju prvu samostalnu turneju u Južnoj Americi. Tada je rekao da je riječ o ozbiljnoj infekciji bubrega zbog koje je u kolovozu završio u bolnici.

"Teška srca moram vam reći da nemamo drugog izbora nego odgoditi moju nadolazeću turneju po Južnoj Americi. Tijekom prošlog tjedna bio sam u bolnici zbog ozbiljne infekcije bubrega, to je nešto što nikome ne bih poželio, a liječnici su naredili da se sada moram odmoriti i oporaviti", rekao je tada Payne.

 

Pročitajte više