Lijepa Ivana Vasilj smjestila se na petnaesto mjesto na kladionicama

IZBOR za Miss svijeta održava se 12.prosinca u Johannesburgu, a okupio je najljepše djevojke iz cijelog svijeta. Kad govorimo o zemljama bivše Jugoslavije, prema kladionicama, najveću mogućnost za osvajanje prestižne lente ima naša predstavnica Ivana Vasilj, a najmanje šansi ima predstavnica Slovenije.

Predstavnica susjedne Srbije, lijepa Jelena Marković, kojoj je u početku lenta osporavana te se našla na meti kritika jer nije dovoljno lijepa, ponosna je što će predstavljati svoju zemlju na izboru. Zadovoljna je sa situacijom koja vlada u Johannesburgu. Predstavnica Bosne i Hercegovine, Andrea Šarić želi postati glumica te smatra da ju naporan rad može dovesti gdje god želi.

Suzana al Salkini, predstavnica Makedonije je studentica turizma i želi imati svoj spa centar. Crnogorka, lijepa Marijana Pokrajac ambiciozna je studentica i televizijska voditeljica, a nada se imati svoju PR agenciju jednog dana. Slovenka, Tina Petelin, diplomirana ekonomistica ima najmanje šansi da odnese pobjedu, prognoziraju kladionice.

Našu Ivanu, djevojku za koju provjereno možemo ustvrditi da je osim ljepote krase i simpatičnost i skromnost, prema kladionicama neko vrijeme kotirala je jako visoko i bila svrstana među prvih pet djevojaka. Trenutna situacija je takva da je naša ljepotica pala na petnaesto mjesto koje bi joj isto tako trebalo biti dovoljno za plasman u polufinale.

Pročitajte više