Lily Allen: S vršnjacima se samo ševim, mene zanimaju pravi muškarci

OSIM ŠTO ju je proglasio ženom godine i posvetio joj nekoliko stranica golišavog editorijala, časopis GQ je iz Lily Allen uspio izvući i nekoliko detaljčića iz privatnog života mlade zvijezde koja je novinarima jasno dala do znanja da joj se "fućka tko što misli". Štoviše, novinare i krivi za svoju lošu sliku u medijima, ali na to utjecati i pokušati ispraviti, tvrdi, ne želi i nema potrebe. "Ja nisam sama kriva za sliku u javnosti koju su o meni stvorili mediji. Mediji su jako nepravedni", kaže pjevačica, inače ljetos snimljena kako se na odmoru s Kate Moss, na kojem je bila i Kateina kći, opija i puši travu.

Seksi toples editorijal koji je Lily snimila za GQ možete pronaći ovdje! 

"Tuđa sranja se u medijima ne predstavljaju negativno"

"Mislim da se ponašam sasvim normalno za svoje godine i situaciju u kojoj se nalazim", priča Allen. "Osobno poznajem mnoge ljude sa scene koji se ponašaju isto kao i ja, ali njihova sranja se nikad ne prenose krivo ili negativno u medijima. Malo mi je to nepravedno", kaže Lily.

"Dok god čovjek nije zao i ne nanosi nepravdu drugima, ne bi se trebao sramiti onoga što radi. Ja sam se drogirala, priznajem, i smatram da su droge jako zabavne. Ne mislim da sam zbog toga loša osoba", priznaje.

"Palim se na moćne i uspješne muškarce"

Lilly se osvrnula i na svoj bogati ljubavni život. "Tradicionalno. žene su stvorene da budu lijepe i da šute. Mi se još uvijek borimo s tim povijesnim bremenom. Ja osobno želim nekoga tko će paziti na mene, nekoga tko me se boji, ni mene ni mojeg ponašanja. A to je jako teško naći. Takva osoba bi trebala biti i uspješna i moćna. Želim da je moj muškarac ponosan na mene, a ne impresioniran mojim poslom i likom", govori.

"Ne izlazim sa svojim vršnjacima. Ševim se s njima, ali nikada s njima ne izlazim. Meni je potrebna intelektualna veza s partnerom, a to ne mogu ostvariti sa svojim vršnjacima. Ne mislim da sam pametnija od njih, ali, jednostavno, većina ljudi koju poznajem uopće nije zainteresirana za iste stvari koje mene zanimaju", priznaje.

Najbitnije joj je da je u centru pozornosti

"Ponekad sam s nekim muškarcima i oni pričaju takve gluposti, a ja ne mogu vjerovati. Užasno su djetinjasti, svaki put to pomislim", kaže Lily,  i bez ustezanja priznaje da najviše voli biti u muškom društvu jer se voli osjećati kao kap vode na dlanu.

"Nisam seksualni objekt kao neke jebene droljice"

"Možda to zvuči kučkasto, ali super mi je kad smo na turneji, a ja sam dečkima najbitnija na svijetu. Stalno se brinu za mene, obožavaju me. Super je kad smo skupa poslije koncerta, a u sobu upadnu neke jebene droljice i plaze po njima, a ja znam da je njima stalo samo do mene. To mi se sviđa, i daje mi snagu i sigurnost", priča Lily.

"A ovo je možda najperverznije od svega; jako mi je bitno da me muškarci poštuju. Najgore na svijetu bi mi bilo kada bih došla negdje i shvatila da me muškarci promatraju isključivo kao seksualni objekt. Takvi odnosi me jednostavno ne zanimanju", zaključuje.

Pročitajte više