Lindsay Lohan aktivirala narukvicu za alkotestiranje

ČINI SE kako je Lindsay Lohan popustila i ipak popila pokoju čašicu, iako ne bi smjela. Njezina narukvica koja prati unos alkohola u organizam oglasila se na dodjeli nagrada MTV Movie Award kamo je LiLo stigla na zabavu, tvrde očevici. Nakon toga, kalifornijski sudac je izdao nalog za uhićenje i povećao iznos jamčevine na 200 tisuća dolara.

Odvjetnica Lindsay Lohan pokušavala je doznati je li se narukvica doista aktivirala te je izjavila: "Da, narukvica je pokazala da je u organizmu imala malu količinu alkohola u nedjelju navečer". S tim se izjavama nije složila sama LiLo. Na svom Twitter profilu branila se kako uopće nije ništa prekršila. "Narukvica se nije aktivirala jer se nije imala zbog čega aktivirati", napisala je Lindsay, očito prije no što je porazgovarala sa svojom odvjetnicom koja ja dala drugačiju izjavu.

Narukvica priljubljena na kožu tijela testira prisutnost alkohola u organizmu skupljajući znoj, a to ponavlja svakih pola sata. LiLo je krajem svibnja od suda dobila naredbu da nosi takvu narukvicu jer je prekršila uvjetnu kaznu koju je dobila nakon što je 2007. godine uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Glumici je određeno i da odradi program odvikavanja no ona to nikada nije učinila.  Nakon ovog posljednjeg kršenja sudskih odredbi, LiLo se na sudu mora pojaviti 6. srpnja.

Pročitajte više