Lindsay Lohan neće u zatvor zahvaljujući dobrim odvjetnicima

PRAVOSUDNI sustav u slučaju zatvaranja Paris Hilton pokazao se nepotkupljivim, ali novi slučajevi dovode u pitanje njegovu pravednost kad je riječ o celebrityjima. Nakon što je Pete Doherty izbjegao zatvorsku kaznu zbog propusta sutkinje, američki mediji pišu kako se ni Lindsay Lohan neće naći iza rešetaka, navodno, zahvaljujući odličnom odvjetničkom timu koji se svim silama trudi svoju štićenicu poštedjeti zatvora.

Prema pisanju američkih medija, Okružni ured Los Angelesa razmišlja o odbacivanju triju optužbi protiv problematične Lindsay Lohan, nakon što su se odvjetnici posrnule glumice navodno itekako potrudili da joj tamošnje zakonodavstvo zbog obiteljskih i drugih problema "progleda kroz prste". Nakon što odbace nekoliko optužbi, Lindsay se eventualno može suočiti sa četverodnevnom kaznom zatvora, koja će vrlo vjerojatno biti poništena zbog njenog "uzornog ponašanja" u Circle Lodgeu, klinici za odvikavanje od narkotika i alkohola.

Kad smo već kod odvikavanja problematične Lindsay, spomenimo i to da se glumica, prema tvrdnjama "izvora" iz klinike, osjeća odlično, dane provodi baveći se sportom i navodno više i ne pomišlja na poroke koji su je, pred očima svjetske javnosti, dovele do ruba propasti.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više