Lionel Messi: Sanjam o tome da postanem otac

LIONEL MESSI je otkrio što mu je velika želja u životu: "Sanjam o tome da postanem otac". Barcelonin nogometaš, koji je u dugoj vezi s Antonellom Roccuzzo, je dao intervju za argentinski magazin Caras i rekao kako misli da je obitelj važan faktor koji je utjecao i na njegov profesionalni uspjeh te mu i dalje pomaže da se nosi sa stresnim životnim situacijama.

"U nogometu se stalno suočavaš s raznim pitanjima i lako postaješ nesiguran. Zbog potpore svoje obitelji mi je puno lakše nositi se s tim. Obitelj je uvije bila blizu mene i ta mi je potpora bila presudna u karijeri, pomogla mi je da ostvarim svoje ciljeve, što je najteže od svega. Lako je početi sumnjati i može se dogoditi da te sve što se događa ponekad pokoleba", rekao je nogometaš.

Messi je otkrio kako ne voli previše izlaziti već mu je puno ljepše kod kuće. "Istina je da zapravo živim prilično normalnim životom. Radije provodim puno vremena doma, a kad odlazim u kupovinu, to obavljam bez ikakvih problema. Dosadilo mi je igranje Playstationa, sada to rijetko činim", rekao je Messi.

Pročitajte više