Ljepotica Helena Šopar novim fotkama Britancima uljepšala nedjelju

NAKON što je zasjala na naslovnicama svjetskih modnih časopisa poput britanskog Ella, španjolskog Bazara, američkog V-a, ili francuskog Marie Clairea, Midikenova manekenka Helena Šopar snimila je novi modni editorijal za britanski Sunday Times, odnosno naslovnicu njegovog nedjeljnog priloga Sunday Telegraph.

Iako se sve češće počela pojavljivati na naslovnicama modnih časopisa, a New York proglasila svojim drugim domom, 20-godišnja Helena Šopartvrdi kako je i dalje "vrlo jednostavna" te kako se slavom uopće ne opterećuje. Tako je jednom prilikom rekla kako je na reviji Christiana Diora koju je nosila "poput djeteta u backstageu svog najdražeg benda 'htjela umrijeti' za njihov autogram", te kako je u New Yorku sasvim obična djevojka koja s prijateljima voli izaći u kino, posjetiti lunapark ili pojesti burek.

"Nikad ne ostajem na druženjima i tulumarenjima nakon revije"

"Što se modnog svijeta tiče, radi se uglavnom o površnim prijateljstvima. Naime, svi mi koji se profesionalno bavimo modom to gledamo isključivo kao naš posao. Osobno, nakon svake revije ili snimanja nikad ne ostajem na druženjima i tulumarenjima već direktno idem u svoj kvart Astoriju u New Yorku gdje sam do sad upoznala mnoge ljude iz Hrvatske koji nemaju veze sa svijetom mode", rekla je lijepa Helena koja je zbog trostrukog pojavljivanja na naslovnici francuskog Marie Clairea postala tamošnji najomiljeniji model što ju polako ali sigurno pored Ljupke Gojić i Mateje Penave čini jedni od naših najprepoznatljivijih domaćih modnih lica.

L.V.
Foto: Sunday Telegraph

Pročitajte više