Ljeto Ivane Kindl: Odmor i debljanje na lošinjskom suncu

"MALI LOŠINJ je magija samo takva, teško mi je pronaći riječi kojima bi opisala divljenje tim otokom. Uglavnom, uživali sam opako, totalno smo se udomaćili i udebljala sam se dvije kile. Vodili smo Woodija koji je ganjao i šorao mačke, ispuštao je nevjerojatne zvukove pritom i bio je presretan što smo ga furali ipak sa sobom. Ne bi izdržali ni dana bez njega a vjerujem ni on bez nas", piše Ivana Kindl na svom službenom blogu, koji obiluje fotografijama s nedavno završenog ljetovanja.

"Imali smo odlično društvo, opet smo jamali u konobi a pjevala sam i na jazz festivalu sa višestruko nagrađivanim jazz gitaristom iz Engleske, Jimom Mullenom. Osjećam se preporođeno jer sam se zbilja opustila, iskupala, a lošinjska klima totalno rehabilitira", opisuje Ivana, koju je na ljetovanju, zahvaljujući njezinim iznimnim vokalnim sposobnostima, primijetio britanski glazbenik i započeo priču o eventualnoj suradnji. Prije inozemnih pokušaja, zagrebačku pjevačicu koja je od gradske vreve nedavno s dečkom Alenom pobjegla u Veliku Goricu, očekuje novi diskografski projekt.

U pripremi je, naime, njezin četvrti studijski album a najavljuje ga singl "Još jedan mali date" kojeg ste premijerno mogli poslušati upravo na Indexu. Novi album svjetlo bi dana trebao ugledati do kraja godine, a na njemu će Ivana surađivati s brojnim producentima i autorima kako bi novim pjesmama potvrdila status jedne od najboljih pop vokalistica na našim prostorima. "Album pripremam polako i bez pritisaka, jer želim da bude prva liga", otkrila je pjevačica.

Više fotografija s Malog Lošinja pogledajte na službenom blogu Ivane Kindl!

M.A.
Foto: privatni album

Pročitajte više