Ljubav veća od 10 tisuća kilometara i pet vremenskih zona: Ivan i Jelena ganuli i Viber

Foto: Instagram

NA SVOM YouTube kanalu popularna aplikacija Viber je podijelila romantičnu priču koja se krije iza stickera "Freddie & Eve Get Merried". U pitanju je mladi par iz Mostara, čija je ljubav u proteklih pet godina bila jača od 10 tisuća kilometara, pet vremenskih zona i čak 15 sati leta.

2010. godine Ivana je posao odveo na Tajland, a kako je Jelena ostala u Mostaru više su vremena provodili komunicirajući putem Vibera no uživo.

U stickerima Eve i Freddieja Jelena i Ivan su pronašli svoj alter ego, a kada je odlučio zaprositi ljubav svog života, Ivanu se činilo kao dobra ideja zamoliti Viber da i on u tome sudjeluje.

Jelena je, naravno, rekla "da" a Viber je na Ivanovu molbu napravio posebne stickere "Freddie i Eve vjenčanje", samo za njih.

Ivan se sljedeće godine vraća u Mostar, a nastavak ove dirljive ljubavne priče moguće je pratiti i putem njene Facebook stranice "Ogledalo duše", na kojoj se često obraća upravo svom Ivanu.

"Neke ljubavi ne možeš potrpati u kofere spremljene za put oko svijeta. One ne stanu u kilometre. Možeš ih samo ogrnuti oko sebe kao što ogrneš more. I postojati siguran, zaštićen od svakog zla", napisala je u svom posljednjem postu.

 

 

Stojim u masi i vidim te. Iza tebe nepoznatost, iza tebe daljina. Govoriš mi da se nadaš da mi je lijepo i spominješ naš...

Posted by Ogledalo duše on Wednesday, 25 November 2015

Pročitajte više