Ljudi ne vjeruju što je na putu u bolnicu viknula žena koju je ugrizao morski pas

Screenshot: 7News

REDATELJICU dokumentarnog filma o morskim psima ugrizao je jedan od tih grabežljivca u Australiji, ali novinarima je viknula da ih još uvijek voli dok su je zbog povreda prevozili u bolnicu.

"Još uvijek volim morske pse! Morski psi su predivni", viknula je nasmiješena Anika Craney dok su je vozili u bolnicu nakon napada u Queenslandu. 29-godišnjakinju je ugrizao morski pas za donji dio lijeve noge dok je plivala uz obalu otoka Fitzroy u utorak poslijepodne.

"Na licu mjesta na otoku Fitzroy bili su liječnici i pružili joj prvu pomoć ... Završila je s mogućim prijelomom lijevog gležnja i nekim ranama od ujeda morskog psa", rekao je Terry Cumming iz hitne za tamošnje medije.

"Tad se opuštala i plivala oko otoka. Ona zapravo radi dokumentarni film o morskim psima i danas joj je bio slobodan dan", dodao je Cumming.

Craney se našla u Cairnsu, petom gradu po broju stanovnika u Queenslandu, u sklopu sedmeročlane ekipe koja je snimala YouTube seriju o morskim psima, piše Brisbane Times.

Spasilački helikopter u državnom vlasništvu iz Cairnsa kasnije je prebacio Craney s otoka u bolnicu u Cairnsu.

"Izgleda da je više zabrinuta što je propustila avanturu nego zbog ozljede", rekao je kapetan njezinog broda. "Iako se nadate da vam se ovo neće dogoditi, znate da je to dio rizika."

Mnogi na društvenim mrežama bili su oduševljeni njezinom reakcijom, a neki su po običaju odmah krenuli sa šalama.

Pročitajte više