Loša za Novu TV, odlična za Elite Models

MICHAELA GODDARD, međunarodna Eliteova casting menađerica i poznata skautica za nova manekenska lica u Zagrebu je organizirala casting na kojem je izabrala 9 djevojaka za finale Eliteovog natječaja. Među njima je i 21-godišnja Ivana Miljević koja je nedavno ispala iz StorySuperNova Multitalents Showa.

Michaela Goddard mladu je Slavonku pod hitno pozvala u Milano, no Ivana će se još neko vrijeme u zagrebačkoj agenciji Mehun Media pripremati za prve prave nastupe na zahtjevnom milanskom tržištu.

Ivana Miljević će također uz hrvatski Elite Model, koji će biti poznat u srpnju, u listopadu sudjelovati na svjetskoj završnici Eliteova izbora koji će se održati u Šangaju, piše Slobodna Dalmacija.

"Hrvatice definitivno mogu ubrojiti među najljepše djevojke u svijetu" - rekla je Goddard, koja smatra da Ivana Miljević ima odlične šanse za inozemnu karijeru.

"Cure su prekrasne, a od njih devet, mislim da bi ih barem pet moglo ostvariti karijeru i u inozemnim agencijama", rekla je Michaela Goddard dodajući kako traži specifični znak prepoznatljivosti koji neku djevojku odvaja od drugih.

Pročitajte više