Zvijezde Nove TV potpisale za Croatia Records

RAFAEL DROPULIĆ alias "Rafo legenda" potpisao je diskografski ugovor s Croatia Recordsom, a isto su učinili i Saša Lozar, Damir Kedžo i Tin Samardžić koji će zajedno oformiti boy band, čije će ime iz marketinških razloga biti povezano s nekom tvrtkom, piše Večernji list.

Za karijeru boy banda zvijezda Story Supernove brinut će Đorđe Novković, koji je u razgovoru za Jutarnji list otkrio kako će vjerojatno u imenu banda biti i ime neke hrvatske tvrtke, zbog marketinških razloga. Zlobnici već nagađaju kako nas uskoro na TV ekranima čekaju spotovi potpisani s "Beton Lučko Boys".

Pjesme za Sašu, Tina i Damira pisat će poznati domaći autori poput Ante Pecotića, Mire Biljana, Enesa Tvrtkovića, Borisa Đurđevića i Baby Dooksa.

"Rafo legenda" upustit će se u samostalnu karijeru pod okriljem Croatia Recordsa, a Jutarnji list piše kako će njegov producent biti Jerko Marić, poznatiji po radu u bendu Flare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Novkovićevim riječima, Croatia Records će dozvoliti Rafi nekoliko autorskih pjesama na albumu, ali "savjet struke ipak bi trebao prevagnuti". U prijevodu, Croatia Records će, u strahu da Rafin autorski materijal neće naići na dobar komercijalan odjek, pokušati na njegov prvi album ugurati što više "zaraznih" pop pjesama koje će tinejdžerke pjevati na Rafinim koncertima.

Đorđe Novković je dodao kako ugovori zvijezda SSNMT-a i Croatia Recordsa potpisani "kako bi se poštovale želje pjevača i izdao po jedan album".

Iako se prije par tjedana govorkalo o tome kako će se za menadžment i glazbenu produkciju novoformiranog boy banda brinuti Robert Magić, suprug pjevačice Ivane Banfić s kojom je pokrenuo menadžersku tvrtku I.B. d.o.o., čini se da će taj posao ipak preuzeti Croatia Records.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara