Lucija Lugomer traži pomoć od pratitelja: Molim vas, prijavite ovaj profil

Foto: Instagram

LUCIJA LUGOMER zatražila je od svojih pratitelja da joj pomognu u prijavljivanju lažnog profila na Instagramu koji bez odobrenja koristi njene fotografije.

"Molim vas da mi pomognete i prijavite ovaj profil. Hvala za svaku vašu minuticu i pomoć", napisala je Lucija uz screenshot profila iza kojeg stoji osoba koja se pokušava predstaviti kao ona. Osim što je Luciji ukrala fotografije, nepoznata osoba je u opis profila napisala i "plus size model, influencerica, mama", sve ono što i Luciji piše u opisu njenog profila.

Ovo nije prvi put da se netko od poznatih Hrvatica i Hrvata susreće s krađom osobnih podataka. Antonija Blaće nedavno je saznala da su njene fotografije bez dozvole korištene za reklamiranje proizvoda za mršavljenje.

Na zloupotrebu njegovog imena požalio se i Mate Rimac, režim za mršavljenje reklamirao se preko imena sudionice Života na vagi Nine Martine Korbar, a ista stvar se dogodila i Mili Horvat te Nini Badrić.

Koristeći ime Tonyja Cetinskog na lažnom Facebook profilu prikupljao se novac. "Pojavio se još jedan lažni profil Toni Cetinski koji u moje ime, putem Messengera prikuplja novac za dobrotvornu organizaciju. Moja stranica Tony Cetinski je verificirana od Facebooka i kao takva ima plavu kvačicu, što znači da je službena stranica. Molim Vas da ne nasjedate na lažne profile", napisao je tada Tony uz screenshotove lažnog profila.

Pročitajte više