Luka i Iva u vrućim ritmovima na Indexovom partyju

Druženje Ive Grđan, Bjelovarčanke koju su Luka i Index odabrali kao posebnu uzvanicu naše zabave u Piranhi, i splitskog pjevača počelo je u sport caffeu Yaxx, a Luka se pokazao kao pravi kavalir poklonivši joj cvijet i, naravno, svoj novi CD "Slobodno dišem". Kako su oboje vrlo pričljivi, tema za razgovor nije nedostajalo, pa se u Yaxxu raspravljalo o glazbi, sportu, horoskopu i brojnim drugim aktualnostima koje služe za "razbijanje početne treme".

Maheri na plesnom podiju

Ivu, inače studenticu menadžmenta u Opatiji, između ostalog je zanimalo kako Luka podnosi život pod medijskim povećalom, kad će nastupiti u Bjelovaru te što radi kad ne radi, a u razgovoru su čak shvatili da poznaju iste ljude (ah, što je velika ova Hrvatska). "Super si cura, odmah sam ja to skužio", rekao je Luka prije polaska u Piranhu, u kojoj je oko ponoći započela njihova "plesna avantura".

Kako je vrućim r'n'b ritmovima u tako pozitivnom okruženju zaista teško odoljeti, Iva i Luka ubrzo su se bacili na ples, u kojem su oboje, moramo primijetiti, pravi "maheri". Odličan odabir glazbe DJ-eva Zrne i Olija Dobolija držao ih je na nogama cijele noći, a u plesu su im se ubrzo pridružili Indexovi novinari, kao i neke poznate osobe - Edo Maajka, Baby Dooks, Iva Dragović i mnogi drugi.

"Sutra ću biti mrtva umorna, ali jednom se živi"

Iva nam je već oko jedan sat iza ponoći priznala kako se nije nadala tako opuštenoj atmosferi i odličnoj zabavi, a s Lukom se u Piranhi još bolje upoznala pa su na trenutke djelovali kao stari prijatelji. "Za ovo se definitvno isplatilo doći iz Bjelovara! Sutra ću biti mrtva umorna, ali neka, jednom se živi", rekla nam je u pauzi plesanja dok se Luka kao pravi kavalir brinuo da njegova gošća ima sve što joj je potrebno - piće i sladolede, kojih je u Piranhi bilo u izobilju.

Kad je večer dosegla vrhunac, negdje oko tri sata iza ponoći, ostavili smo novopečene prijatelje da u dobroj glazbi i još boljem društvu uživaju bez blicanja fotoaparata. Već su u samom startu najavili da su se u Piranhu došli dobro zabaviti i da neće napuštati party dok ne ostanu "bez kapi energije", pa je vrlo vjerojatno da su na plesnom podiju u trenucima dok nastaje ovaj članak. A što će biti dalje, to samo oni znaju...

Fotografije s druženja Luke i Ive možete pogledati u galeriji (gore desno), a po njihove dojmove svratite u večernjim satima i pročitajte što protagonisti ove priče s malim odmakom misle o partyju u Piranhi i nezaboravnom druženju.

D.K.
Foto: H.P.

Pročitajte više