Luka Nižetić operirao glasnice: Napokon je završio period šutnje

LUKA NIŽETIĆ operirao je glasnice prije nekoliko dana. Iako je prvih pet dana nakon operacije jeo samo tekuću hranu te nije pričao, popularni pjevač nam je otkrio da se sad osjeća odlično. "Počeo sam jučer pričati, naravno još nekoliko dana moram biti tih i ne smijem se umarati previše. Napokon je završio taj period potpune šutnje", priznao nam je Luka koji već za sedam dana kreće na satove pjevanja.

Lukina najveća podrška tijekom oporavka bila je njegova djevojka Iva Šulentić

"Ne mogu pjevati još, samo mrmljam. Krećem na satove pjevanja, a za mjesec dana ću vjerojatno moći održati i neki veliki koncert", kazao je Indexov bloger kojem su najveća podrška tijekom oporavka bili roditelji, prijatelji i naravno - djevojka Iva Šulentić. "Nije me ništa boljelo jer je anestezija bila učinkovita, a nakon operacije sam imao podršku pa je sve bilo lakše", rekao nam je pjevač kojem želimo brz oporavak.

Luku Nižetića od sada možete pratiti i na Facebooku. Podsjetimo, prije nekoliko dana, menadžment pjevača, otvorio mu je profil, odnosno prvi službeni Fan Club, na društvenom servisu na kojem će svi poklonici rada mladog splitskog glazbenika redovito biti upućeni u najnovije vijesti.

Pročitajte više