Mačke iz osječke udruge šalju podršku Lasagni uoči Eurosonga, pogledajte video

Foto: Instagram/Facebook

Hrvatski predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna obožava mačke pa je tako dobio i mačju podršku uoči najpoznatijeg glazbenog natjecanja koje se održava od 7. do 11. svibnja u Švedskoj. 

Mačke iz osječke Udruge Devet života odlučile su mu plesnom koreografijom poručiti da navijaju za njega.

"Dame i gospodo, Rim Tim Tagi Dim i naša plesna koreografija. Stvarno smo se trudili, ali neki nemaju sluha, pa su smetali, skakali, nisu pazili na ritam, no mi smo dali sve od sebe", piše u opisu snimke koja je objavljena na Facebooku

 

I mačke navijaju za Baby Lasagnu

"Navijamo za Baby Lasagnu i vjerujemo u pobjedu. Svi već znaju da on voli mačke pa smo mu htjeli pokazati da i mi volimo njega", dodaju.

Preslatke mačke u videu plešu na Rim Tim Tagi Dim. U komentarima su se javili brojni vlasnici mačaka koji su poručili da i njihovi kućni ljubimci navijaju za Baby Lasagnu. 

Marko je ranije otkrio kako je došlo do toga da toliko zavoli mačke. Kazao je kako prije veze s Elizabetom nije imao kućne ljubimce. "Onda sam upoznao Elizabetu, moju zaručnicu, i ona je imala mačke. I polako sam shvatio da su to najbolje životinje na svijetu i zaljubio sam se u njih", rekao je.

Pročitajte više