Mađari najčešće vode ljubav, Šveđani najrjeđe

MAĐARI su Francuzima preoteli čelnu poziciju najpotentnije nacije na svijetu, a istodobno su istočni Europljani u upražnjavanju seksualnih aktivnosti obilato nadmašili latino ljubavnike rezultati su u ponedjeljak objavljenog redovnog godišnjeg istraživanja Durexa.

Mađari tvrde da se seksaju 152 puta na godinu, čime su nadmašili Francuze (144), koji su pak s lanjske čelne pozicije pali na tek sedmo mjesto. Drugo mjesto zauzeli su Bugari (151), a treće Rusi (150).

Durex je istraživanje proveo na uzorku od 150.000 ljudi iz 34 zemlje. Prosječan godišnji broj seksualnih odnosa iznosi 127, što je značajan pad u odnosu na prošlogodišnjih 139.

Latino ljubavnici iz Španjolske (123) i Italije (119) su ispod prosjeka, baš kao Nijemci (120) i Amerikanci (118). Među Europljanima, najmanje se seksaju "hladni" Šveđani (102).

U svijetu Amorove strelice najsporije lete u Singapuru (96), a ni u ostatku Azije nije baš puno bolje; osim Kine (132), ostale zemlje - Tajvan (113), Tajland (105), Vijetnam (104), Hong Kong (103) i Malezija (100) na dnu su ljestvice.

Engleski nogometaš David Beckham najprivlačniji je muškarac, a svestrana Jennifer Lopez najprivlačnija žena u svijetu. Da se pita samo žene najzgodniji bi ipak bio glumac George Clooney - naime, Beckhama su na prvo mjesto doveli brojni glasovi homoseksualaca.

Fotomodeli se bave najseksi zanimanjem na svijetu, kaže istraživanje, a najmanje su privlačni učitelji i policajci.

Najučestalija seksualna poza je žena gore (29 posto), a čak 48 posto žena glumilo je orgazme (prednjače Australke, a za takvo su glumatanje najmanje zainteresirane Kineskinje).

Dvije trećine ispitanika koristilo je seksualna pomagala i igračke. Također dvije trećine mlađih od 16 godina već je stupilo u seksualne odnose. Anketa je pokazala da nema nikakvih razlika u frekventnosti seksa među hetero i homoseksualcima.

Pročitajte više