Madonna naljutila fanove: Plaćamo 1000 funti da bismo te vidjeli, ne možeš tako

Foto: Profimedia

MADONNA je naljutila fanove nakon što je u nedjelju drugi put ranije završila koncert u sklopu svoje Celebration Tour turneje. 65-godišnja pjevačica je nastupala u londonskoj O2 Areni, no njezin je nastup iznenada završio u 23 sata, čime je uskratila fanove za četiri pjesme sa set liste.  

Pretpostavlja se da je koncert prekinut jer, prema pravilima, događaji u areni završavaju najkasnije u 23 sata od ponedjeljka do subote i najkasnije u 22:30 u nedjelju. 

Nije izvela sve pjesme sa set liste

Koncert je završio nakon njezine izvedbe pjesme Rain, a fanovi nisu imali priliku čuti pjesme Like A Virgin, Bitch I'm Madonna, Holiday i Celebration. Bijesni fanovi na X-u su objasnili kako bi Madonna imala vremena odraditi svoj dvosatni nastup da se pojavila na pozornici na vrijeme, odnosno u 21 sat, kada je koncert i trebao početi. 

Frustrirani fanovi smatraju da im je "ukradeno finale", nakon što su platili do 1300 funti, odnosno 1500 eura za ulaznice. Inače, pjevačica će još dva puta nastupati u O2 Areni, a bijesni fanovi su joj uputili molbu. 

Ljuti fanovi

"Madonna, molim te, počni malo ranije na svoja sljedeća dva nastupa! Svi znamo da voliš kršiti pravila, pa ako prekoračiš vrijeme, prekrši pravila i plati kaznu!" napisao je jedan fan, a drugi dodao: "Razočaran sam što je koncert skraćen i stvarno jako ljut zbog završetka".  

"Koncert je bio sjajan, ali je počeo kasno i stoga smo ostali bez finala/bisa. Rain je bila užasna pjesma za završiti i otišao sam osjećajući se frustriano. To nije ono za što smo ja i ostali fanovi platili puno novca", piše treći, a četvrti dodaje. "Gdje je Madonna? Ne može naplaćivati 1000 funti za ulaznice, a onda izvesti samo dio koncerta".

"Madonna je zapravo briljantna uživo. Međutim, koncert je završio i svjetla su se upalila i sada duguje O2 30 tisuća za prekoračenje policijskog sata" i "Ljudi plaćaju preko 1000 funti da bismo te vidjeli, ne možeš završiti ovako. Samo počni na vrijeme, tvoji obožavatelji zaslužuju cijeli show", neki su od komentara. 

"Vidio sam Madonnu uživo dva puta na dvije različite turneje. Oba puta je počela tako kasno da je koncert prekinut prije kraja. Tipično. Osim toga, uživao sam. Čak smo dobili i malo Don't cry for me Argentina", napisao je jedan fan. 

 

Pročitajte više