Madonna planira treće vjenčanje s mlađahnim Jesusom Luzom

PLANETARNO popularna Madonna planira vjenčanje sa svojim 29 godina mlađim dečkom, brazilskim modelom i bivšim porno glumcem Jesusom Luzom do kraja godine, tvrdi pisac Madonnine biografije Randy Taraborrelli. Par je u vezi od siječnja, a Taraborrelli dodaje kako je pjevačica ludo zaljubljena u Jesusa te je priznala bliskim prijateljima i obitelji kako bi se definitivno mogla udati za njega.

"Imaju vatren seksualni život"

"Kraljica popa je rekla kako želi još jednu raskošnu ceremoniju jer zna da Luz o tome mašta", otkrio je Randy. Dodao je i kako Madonna s prethodna dva vjenčanja ima samo lijepe uspomene tako da će i ovoga puta napraviti spektakl. "On je poštuje, jako puno je od nje naučio, a oduševljen je i načinom na koji ona balansira svoju karijeru i život majke", prepričao je Taraborrelli riječi Madonninog bliskog prijatelja. Isti taj prijatelj je dodao: "Naravno, imaju veoma vruć seksualni život, što dosta pridonosi vezi". Madonna je Jesusu pomogla i u karijeri angažiravši ga u svojem videospot za pjesmu "Celebration". Luz glumi DJ-a kojega pjevačica prvo svlači, a potom strastveno ljubi.

Jesusov otac vjenčanje najavio u svibnju

Madonna je bila u braku s glumcem Seanom Pennom i redateljem Guyem Ritchijem. Od Guya se razvela 21. studenoga 2008 godine u samo 54 sekunde, nakon gotovo osam godina braka. Jesusov otac, Luis Heitor Pinta da Luz, još je sredinom svibnja najavio kako će se njegov sin s Madonnom vjenčati u kabala centru u New Yorku, ali Jesus je to ubrzo demantirao. Čini se da je otac ipak bio u pravu.

Pročitajte više