Madonna posvaja malavijsku djevojčicu Mercy

IAKO posvojenje malavijskog dječaka Davida Bande još nije finalizirano, Madonna je već dobila odobrenje za posvajanje djevojčice iz istog sirotišta u kojem je pronašla Davida. Odabrala ju je nakon što je upoznala desetak djevojčica, a postupak će, piše Daily Mail, početi u veljači sljedeće godine, dok novog člana obitelji u svom londonskom domu može očekivati dva mjeseca poslije.

Socijalni radnik iz Malawija konačno je dobio dopuštenje za dvotjedni boravak u Madonninom domu, u kojem će procijeniti je li dječak David Banda dobro zbrinut, te može li pop kraljica dobiti zeleno svjetlo za finaliziranje posvojenja. Ipak, prije dovršenja postupka Madonna se odlučila na još jedno posvojenje, i to iz istog sirotušta u kojem je prvi put vidjela Davida. Prema pisanju Daily maila, djevojčica se zove Mercy i ima tek nešto više od godine dana, a slavnoj obitelji mogla bi se, ukoliko sve prođe u redu, pridružiti već na proljeće sljedeće godine.

Madonna djevojčicu navodno naziva "smiješeći anđeo" i, prema tvrdnjama prijatelja, douševljena je zbog novog proširenja obitelji. 10-godišnja Lourdes i 7-godišnji Rocco odlično su, pričaju prijatelji, prihvatili novog brata, pa se pjevačica ne brine za socijalizaciju 13-mjesečne djevojčice.

Osim proširenja obitelji, Madonna je ovih dana prilično aktivna i na poslovnom planu. Nakon što je dovršila snimanje svog prvog kratkometražnog filma, kraju je privela i novi album, te njegov izlazak najavila do kraja godine. Brojni poznati producenti, među kojima i Justin Timberlake te Timbaland, nagoviještaju kako se radi o "fantastičnoj ploči", koja će, tvrde, kraljicu popa održati na tronu.

D.K.

Pročitajte više