Madonni dojadilo izigravanje engleske lady

NAKON što se pročulo da popularna pjevačica i glumica i njen suprug Guy Ritchie prodaju svoje imanje Ashcombe House za 9 milijuna funti tabloidi su počeli nagađati da se ona želi vratiti u Ameriku.

Kako Madonna u šminkerskom kvartu Londona ima ogromnu kuću u čiji je vrt dopremila visoke borove kako je susjedi ne bi mogli promatrati prodaja imanja ne znači i odlazak iz Engleske.

Pjevačica je ljuta na lokalne vlasti koje su dozvolile stanovnicima i turistima prolazak starim putem kroz imanje, a nimalo joj se ne sviđa što njen suprug s prijateljima tamo često odlazi u lov.

U početku im se i sama znala pridružiti,ali nedavno se oduševila sektom Kabbalah koja strogo zabranjuje ubijanje ptica.

Maddy se prepala da će je proganjati duhovi ubijenih životinja pa i Guya pokušava odviknuti od lova.

Pjevačica se nakon udaje preselila u Englesku i naglasila kako su tamo najbolje škole za njenu djecu,a kćer Lourdes odmah je morala naučiti jahati.

Iako se Madonna za razne fešte odijeva u kreacije poznatih kreatora zadržala je svoj američki stil pa u londonski shopping ili šetnju odlazi u trenirci i kapi ili šeširu koji skrivaju neurednu frizuru pa su zlobni novinari tabloida napisali kako ona nikada neće postati engleska lady.

Pročitajte više