Madonnina kći pokrenula modni blog i obznanila kako jedva čeka rođendan da može obojiti kosu

MADONNINA 13-godišnja kći Lourdes Ciccone Leon, poznata i kao Lola, pokrenula je svoj modni blog "Material Girl", na kojem je obznanila kako jedva čeka listopad, kada će napuniti 14 godina, jer će tad konačno smjeti obojiti kosu. Bez brige, ne planira postati plavuša, već će svoje smeđe pramenove potamniti. "Hvala mama! Najdraža boja mi je crna, jer paše uz sve, a najmanje draga mi je smeđa, jer je jednake boje i nešto prilično odvratno", napisala je Lourdes, dodajući kako je opsjednuta modom iz 80-ih godina prošlog stoljeća.

Nedavno je objavljeno kako 13-godišnja Lourdes planira postati dizajnerica, a u tome joj je majka odlučila svesrdno pomoći. Madonna i njena kći zajedno su dizajnirale modnu liniju za mlade koja će se prodavati u trgovinama Macys te na njihovoj internetskoj stranici. Očekuje se da će prvi odjevni predmeti u trgovinama biti krajem srpnja. Kraljica popa kaže da je pristala na projekt zbog svoje kćeri: "Sudjelovala sam na poslovnim sastancima, ali Lola je sve radila. Ja sam samo sjedila u kutu sa svojim BlackBerryjem", rekla je Madonna.

Linija odjeće koju je dizajnirala Lourdes bila je inspirirana djecom koja s njom idu na tečajeve hip-hopa i baleta. "Možete reći da joj je to u genima, ali nikad joj nisam mogla govoriti što će odjenuti", nahvalila je Madonna svoju kćer, dodajući kako Lourdes dolazi na njena snimanja i predlaže joj outfit, a poznati dizajneri, poput Marca Jacobsa ili Stelle McCartney, uvijek je pitaju što misli.

Pročitajte više