Maja Šuput: Za informaciju o dečku paparazzi su mi spavali pred kućom

NASTUP na festivalu zabavne glazbe u Herceg Novom za Maju Šuput značio je nešto više od promocije nove pjesme - tamo je upoznala crnogorskog političara Aleksandra Sašu Bogdanovića, s kojim je danas u vezi. Iako o detaljima nove romanse ne želi govoriti jer smatra da je "prerano", Maja nam je otkrila kako je iznenađena interesom za svoj ljubavni život, a posebice neočekivanim gostima u blizini njezinog doma zahvaljujući kojima je veza izašla na vidjelo.

Samoprozvani glazbenik Marko Perica, s kojim je Maja Šuput donedavno hodala, za pjevačicu je postao prošlost, jer je u njezin život sasvim neočekivano ušao Saša Bogdanović, 30-godišnji političar iz Crne Gore. "Nitko ne bi i znao za vezu da mi fotografi nisu patrolirali i spavali pred kućom", otkriva nam pjevačica i objašnjava zašto je ovaj put tako tajanstvena kad je njezin ljubavni život u pitanju.

"Mora proći neko određeno vrijeme u vezi, mislim da je sad prerano za neke detalje. Uživam u ovoj fazi u kojoj nismo po svim medijima, jer ne vidim kako bi mi informacije iz privatnog života mogle pomoći u poslu", tvrdi jedna od najzaposlenijih domaćih pjevačica.

Zbog koncerata odbila TV projekte

Ove je godine, kaže, srušila sve svoje "gažerske" rekorde - već mjesecima nastupa svaki vikend i nekoliko dana u tjednu, a što se svadbi tiče, bukirana je do sredine 2008. godine. "Zbog tolikih angažmana morala sam odbiti neke TV projekte koje su mi nudili, jer jednostavno ne stignem sve. Zbog televizije bih izgubila vikende, a to se stvarno ne isplati. Uostalom, glazba je moja najveća ljubav", zaključuje Maja Šuput, jedna od kandidatkinja u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više