Majka Eme iz Big Brothera: Ne bih da ona bude s Milanom dok je u kući



EMA ŠUKER 20-godišnja je referentica iz Zagreba. U Big Brother kuću je ušla kako bi, kako je sama rekla, pokazala da osobe niskog rasta nisu zle. Osim nje, ušao je i 32-godišnji Milan Grahovac iz Sombora, koji je također osoba niskog rasta. Ema je u ispovjedaonici vrlo brzo priznala kako joj je u pravo on najzanimljiviji te bi se voljela zbližiti s njim.

Emina mama: Ne bi da bude s nekim dok je u kući


Nakon što smo Eminu mamu Šemsu Šuker upitali kako bi prokomentirala Eminu simpatiju, ona nam je rekla: " Pa sve je moguće, ako se njoj sviđa, što joj ja mogu, to je njena stvar". Ipak, dodala je: "Neka tamo nema ništa s njim, ne bih voljela to, ali ako će ga kontaktirati kad izađe van neću imati ništa protiv. Odrasla je cura, ima 20 godina".



"Ema se dobro snašla u kući"


Iako je Ema bila nominirana s Duškom za ispadanje iz kuće, njena mama misli da se dobro snašla. "Koliko ja vidim, dobro se snašla, a ja joj odavde dajem podršku i bodrim je. Ako ispadne, ispadne, ali bilo bi lijepo da ide dalje", rekla nam je. Dodala je i kako redovito na televiziji prati svoju kćer i ne namjerava propustiti niti jednu emisiju.

Uz to, pohvalila je svoju kćer na koju je ponosna jer se bavi atletikom tek nešto više od godinu dana, a već ima tri medalje. "Tek je počela s atletikom kad je završila školu. Ima već tri medalje, mislim da je lijepo krenula",  ispričala je Šemsa čija se kći Ema se bavi bacanjem kugle.

Pročitajte više