Majka Jessice Simpson ne želi da joj kći izgleda "droljasto"

JESSICA SIMPSON unatoč svojoj očitoj punoljetnosti i činjenici da iza sebe već ima jedan brak, i dalje je pod strogim nadzorom svojih brižnih roditelja.

Osim što joj je otac nedavno "završio" u tabloidima zbog svoje opsjednutosti bivšim suprugom svoje mezimice, ponovno je postao metom tračerskih časopisa time što se s Jessicinom majkom ne može složiti oko toga treba li njihova kći u javnosti ostavljati dojam čedne djevojčice ili seksi žene.

Pjevačica je, naime, uz prisutnost roditelja nedavno snimala editorijal za američki časopis OK!, što je izazvalo svađu njezinih roditelja.

I dok se otac pjevačice složio s tim da njegova kći pozira golišava pokraj ništa manje golišavog muškarca, njezina je majka "podivljala" te prekinula snimanje.

Kako javljaju tabloidi, u trenutku kada je muški model koji je pozirao s Jessicom počeo otkopčavati svoju košulju, Jessicina je majka "skočila" protestirajući "Stanite! Ovo neće ići!".

Majka pjevačice smatrala je, naime, da njezina kći izgleda "droljasto" te da to nije imidž kojega o sebi želi stvoriti u javnosti. Nakon toga, uslijedila je svađa između Jessicinih roditelja, budući otac nije dijelio mišljenje njezine majke Tine.

Bilo kako bilo, Jessica je u časopisu osvanula u čednom izdanju, no sutradan se u javnosti pojavila u prozirnoj haljinici bez grudnjaka, što je paparazzijima bio dovoljnim povodom da tabloidima osiguraju provokativnu i seksi Jessicu.

B.S.

Pročitajte više