Malina Grahek i Josip Šelendić odlaze u Katar: Nadam se da ćemo ostati što duže

MALINA GRAHEK i Josip Šelendić odlaze iz Hrvatske u Katar na nepoznati vremenski rok. "Idemo zbog posla. Nemamo neki rok, nadam se da će potrajati što dulje, što se posla tiče to bi bilo super", rekao je za Index Josip.

Poduzetnik će u novoj zemlji razvijati posao, a i bivša manekenka možda isto potraži neku zanimaciju, ali tek kada im sin Luka malo naraste. "Bude si i ona našla neki posao. Za sada treba još o Luki brinuti, mali je, a kasnije ćemo vidjeti. Možda dođe druga beba, tko zna. A Luka, naravno da ćemo njega i dalje odgajati kao Hrvata, takav se rodiš, to ne zaboravljaš", kaže Josip. A na pitanje o tome je li druga beba možda već na putu, Josip odgovara: "Nije još, polako".

U Katar prvo odlazi Josip, a kasnije, kada tamo malo pripremi teren, dolaze i Malina i Luka. Iako sele poprilično daleko, ipak namjeravaju često posjećivati obitelj. "Dolazit ćemo, naravno, tu nam je cijela obitelj i prijatelji. Nije ovo na kraju svijeta. Upravo oni će nam tamo najviše nedostajati, ostalo sve ima i tamo", rekao nam je Josip.

Pročitajte više