Marijana Batinić ponovo objavila potresan apel: "Trebam vašu pomoć!"

Foto: Facebook

NETOM nakon što je postala nova voditeljica Big Brothera, Marijana Batinić je na najbolji mogući način iskoristila stečenu popularnost te na svojem Facebook profilu objavila apel koji je u kratkom roku stigao do čak milijun ljudi.

Danas, na Svjetski dan multiple skleroze, Marijana je ponovila svoju poruku i još jednom pozvala sve da se uključe u borbu za pomoć oboljelima.

"Moj zadnji post o multipli sklerozi je vidjelo preko milijun ljudi, molim vas da i danas shareate ovaj post, i tako sudjelujete u kampanji podizanja svijesti o multipli sklerozi! Čak tri meni bliske osobe bore se protiv ove opake, za sada neizlječive bolesti! Danas je Svjetski dan multiple skleroze, pozivam vas da dođete na izložbu u Nacionalnu i sveučilišnu knjižnicu u Zagrebu s početkom u 11h. Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89", napisala je voditeljica, uz već poznatu fotografiju na kojoj je otkrila imena prijateljica koje se nose s ovom teškom bolešću.

"Pronađite lijek! Novi kriteriji za liječenje! 6000 oboljelih, većinom mladi ljudi! Dijelite ovo! I moja prijateljica ima MS! Dea, srce za tebe... I još jedna (Gabi)... I još jedna (Lea)", napisala je Marijana, a njen je post u mjesec dana lajkalo više od 6 tisuća ljudi.

Pročitajte više