Marijana obišla farmere: Frizer, YouTuber i već poznata dama traže ljubav na selu

Foto: RTL

LJUBAV se sedmi put vratila na selo, a Marijana Batinić krenula je na put po Hrvatskoj i gledateljima predstavila nove kandidate ove popularne dokumentarne sapunice, u potrazi za srodnim dušama.

Njih je jedanaestero, deset muškaraca i jedna dama, a trenutno iščekuju pisma onih kojima su se svidjeli. U nastavku upoznajte svih 11 kandidata ove emisije.

Stanko Rajčić dolazi iz malog mjesta Nevest, 30-ak kilometara od Drniša, ima 52 godine i po zanimanju je veterinarski tehničar u mirovini. Bavi se ovčarstvom, a prijavio se jer bi htio pronaći ženu svog života da s njim uživa u starosti i ljepotama njegovog kraja. Inače, rođen je u Splitu i tijekom života je živio posvuda; u Splitu, Visu, Rijeci i Zagrebu, no srce ga je ipak na kraju dovelo u rodni kraj njegovih roditelja. Ponosan je na svoj kraj i tu želi ostarjeti i očuvati tradiciju i običaje. Voli pjevati ojkalicu, aktivno piše narodne pjesme i nada se da će ih jednog dana objaviti u knjizi.

Za njega bi rekli da je moderan Žigo jer se služi internetom i piše mailove. Ima i brk "star" četiri godine, ali ako bi žena od njega tražila da ga obrije, on bi to i napravio. Stanko je bio u braku, ali se rastao, a sada misli da je vrijeme da se skrasi. Nema neki posebni tip žene, ali kaže da ne želi vegetarijanku već ženu koja voli "popit i poist" kao i on. Svoju partnericu osvojio bi pjevajući joj ljubavne pjesme, a ponudio bi joj ljepotu svog kraja i antistres terapiju na imanju. 

Antun Golubović ima 40 godina i dolazi iz Đurića, a po zanimanju je poljoprivredni tehničar. Antun je pravi Slavonac koji voli svoju zemlju i uživa raditi na njoj. U emisiju ga je prijavila prijateljica, a za sebe kaže da je romantičan po prirodi i volio bi pronaći ženu koja bi s njim radila i brinula se o OPG-u. Živi s majkom koja jako želi da se on skrasi. Antun nema baš slobodnog vremena jer sve vrijeme provodi na njivi i u brizi za svinje.

Slavonac je do sada imao nekoliko ljubavnih veza, a najduža mu je trajala godinu i sedam mjeseci, no razišli su se jer on nije želio otići iz svog kraja. Glavni motiv za prijavu mu je želja da pronađe srodnu dušu i oženi se. Za njega je idealna partnerica jednostavna žena koja se može prilagoditi njegovom seoskom načinu života i s kojom može razgovarati. Svoju buduću ljubav bi osvojio iskrenošću i dobrotom, a njoj bi ponudio miran i stabilan seoski život s puno poštovanja i ljubavi.

Denis Penić ima 30 godina i dolazi iz Šiškovaca u Vukovarsko–srijemskoj županiji, a po zanimanju je savjetnik poljoprivredne proizvodnje. On je iz hercegovačke obitelji u šokačkom kraju koja je kroz vrijeme napredovala i postala jedna od najimućnijih u njihovu kraju. Njegova obitelj skuplja nošnje i razne narodne umjetnine Šokaca te imaju pozamašnu kolekciju, veću nego bilo koji pravi Šokac. Denis obožava konje i kaže da su oni njegov život. Ima tri pastuha za koje se brine i koje trenira.

Redovito nastupa po konjičkim feštama u Slavoniji. Druga Denisova strast je poljoprivredna mehanizacija koju održava i kaže da stalno čeprka po traktorima, plugovima i ostalim strojevima. Kao dječaka, sa sedam godina, pregazio ga je traktor, ali čudom, ništa mu nije bilo. Od partnerice traži da je vrijedna i komunikativna, a fizički izgled mu nije tako bitan, iako, priznaje, djevojka ipak mora nekako izgledati. Denis kaže da je vrlo romantičan, a svojoj odabranici ponudio bi lijep i ugodan život na selu.

Dino Blažina ima 22 godine i dolazi iz Durlinaca. Brat je Sandre Blažine, koja je prošle godine bila na farmi kod Mihaela Sklizovića kao kandidatkinja. Jako je simpatičan, siguran je da želi u emisiju. Dino je radišan, pričljiv i romantičan. Voli se uređivati tako da nije tipičan farmer. Po zanimanju je strojobravar, a trenutno radi u firmi koja izrađuje pištolje.

Dino je do sada imao tri djevojke, a najduža veza trajala mu je godinu dana. Kaže da traži srodnu dušu koja može pratiti njegov tempo, a tempo mu nije baš blag. Naime, u slobodno vrijeme Dino svira harmoniku i klavijature, a vozi i moto cross. Idealna partnerica za njega je crnka sa sela, koja je vrijedna i dobra te drži do sebe. Smatra se romantičarom, djevojku bi osvojio šarmom i laskanjem, a djevojke bi trebale pisati baš njemu jer je mlad, zgodan, radišan i iskren.

Dražen Božić dolazi iz Gruda u Hercegovini i ima 41 godinu, a po zanimanju je strojarski tehničar. Trenutno povremeno radi kao konobar. Dražen se u emisiju prijavio ne bi li pronašao buduću suprugu i kaže da je ozbiljan u svojoj namjeri. Živi s majkom koja je u mirovini, a na svojoj farmi uzgaja duhan, smilje i lozu. Cijelo selo Dražena podržava u njegovoj avanturi, a budući da mu je jako stalo do tradicije, svadba bi, kaže, bila tradicionalna hercegovačka.

Za sebe kaže da je pošten i dobroćudan. Strastveni je navijač Hajduka i slobodno vrijeme provodi na utakmicama. Kaže da je dobar navijač i da izbjegava sukobe. Dražen želi pronaći poštenu ženu od koje samo traži da se uklopi u njegovu rutinu i da poštuje njegovu majku. Svoju buduću ženu osvojio bi dobrotom jer smatra da je dobra duša koja ima puno za ponuditi.

Franjo Imbrišić ima 24 godine i dolazi iz Kozarevaca. Po zanimanju je poljoprivredni tehničar, a radi u obiteljskom gospodarstvu Imbrušić. Njegova obitelj i on uzgajaju krave, junad, telad, a bave se i ratarstvom. Mladi farmer jako voli to što radi pa zna ime svakoj od 140 krava koje ima na farmi. Radišan je i nije mu problem ništa napraviti. Živi s roditeljima, bakom i dva brata s kojima je u jako dobrim odnosima. Njegov čitav dan sastoji se od brige za farmu i krave, a također vodi i financije; Franjo zna sve cijene mlijeka, pšenice, kukuruza....

Obitelj Imbrišić je pravi primjer uspješnih farmera, radišni su i vole to što rade, što su i prenijeli na sina. U slobodno vrijeme član je DVD-a Kozarevac, a voli igrati pikado i pratiti obaranje ruku. Franjo je do sada imao samo kratke veze, a želi pronaći djevojku jer u njegovom selu nema mnogo slobodnih. Nije mu bitno je li djevojka crnka ili plavuša, ali bi, kaže, volio da ne puši. Zaveo bi je prijateljskim pristupom, a potom osvojio duhovitošću i dobrotom.

Mario Brajković dolazi iz Otočca i ima 25 godina, a za razliku od ostalih kandidata, po zanimanju je frizer. Živi sam u kući te drži svoj frizerski salon, ali ima i kravu, pastuha, kobilu, svinje, kokoši, piliće i ovce. Budući da njegova obitelj, koja živi odmah pokraj njega, ima puno zemlje, uzgajaju žitarice i šljive. Mario je glumio u filmu "Winetou", a bavi se vožnjom zaprege i jahanjem. Životinje su mu bitne te kaže da što više radi s ljudima, to mu se više sviđaju životinje. Najduža veza trajala mu je tri godine, ali nije uspjela jer su im se, veli, putevi razišli.

Idealna partnerica treba imati iste prioritete kao i on – da voli životinje, prirodu i izlete, te da nije miran tip osobe. Mario bi svoju odabranicu osvojio jahanjem i cvijećem, a budućoj partnerici poručuje da bi je osvojio dobrim izgledom i time što je avanturistički tip kojem nije bitno hoće li će živjeti u gradu ili na selu.

Milan Cvitan dolazi iz Pazina i ima 56 godina, radi u OPG-u, bavi stočarstvom, svinjogojstvom i peradarstvom. Živi sa sinom, udovac je, dok mu je stariji sin oženjen i živi u Puli. Iza sebe ima brak od 30 godina, a slobodnog vremena, kaže baš i nema zbog puno posla OPG-u. Glavni motiv za prijavu u emisiju mu je pronaći ženu koja bi mu uzvratila ljubav na jednak način.

Tako bi njegova idealna partnerica trebala voljeti sve što je on napravio u svom životu i trebala bi imati volje pomoći mu u svemu čime se bavi. Milan je romantičan muškarac koji voli ugađati ženi, a osvojio bi je svojom pristupačnošću i iskrenošću jer, veli, ne zna glumiti. Ipak, kaže da bi žena morala osvajati njega, a ne on nju.

Ranko Pavlović Rumeni ima 39 godina i dolazi iz Kokinaca, iz Bjelovarsko–bilogorske županije. Nadimak Rumeni dobio je jer se jako zarumeni u obrazima, a u selu ga smatraju maskotom jer je veseljak, glumac i komičar amater. Po zanimanju je poljoprvirednik, a s bratom se bavi uzgojem svinja te radi i kao ličilac.

S prijateljem fotografom pokrenuo je projekt "Kuba Show" gdje na istoimenom youtube kanalu postavljaju skečeve, parodije na spotove i reklame, imitacije, a sve to u vlastitoj produkciji, gdje on uglavnom osmišljava sadržaj i glumi. Rumeni je totalni zaljubljenik u žene, a iza sebe ima brak u kojem je dobio dvoje djece. Pravi je boem i veseljak i sve mu se vrti oko društva, roštilja, vina i žena. Za sebe kaže da nije zahtjevan, a za ženu mu je samo bitno "da diše i da je punoljetna";. Istu bi osvojio humorom i šarmom, a može jojponuditi ljubav i sigurnost.

Sandra Blažina ima 25 godina i dolazi iz Durlinaca, a gledatelji je znaju budući da je u prošloj sezoni bila kandidatkinja na imanju Mihaela Sklizovića. Sandra je po zanimanju frizerka, ali se bavi poljoprivredom. Najduža veza trajala joj je sedam godina, a želi pronaći ozbiljnog dečka koji bi trebao biti zgodan, tamnoput i dobar.

Ne misli osvajati kandidate već želi da oni osvajaju nju, a ona kaže da bi ih usrećila jer je dobra, vesela, vedra i marljiva. U slobodno vrijeme Sandra voli izlaziti, ići u kupnju i kino.

Alojz Kanceljak dolazi iz Tuheljskih Toplica i ima 31 godinu. Živi s mamom i tatom, a po zanimanju je soboslikar, no trenutno je nezaposlen. Na svojoj farmi Alojz ima kukuruz, pšenicu te vinograd o kojem brine, a ima i kokoši te ono što najviše voli – krave. Njegova obitelj prodaje mlijeko jednoj poznatoj maloj mljekari.

Alojz je, kako kaže, sretno rastavljen i spreman je pronaći novu ljubav. U slobodno vrijeme član je DVD-a i igra nogomet, a glavni motiv za prijavu bio mu je radoznalost. Od svoje partnerice traži da je dobra srca, simpatična te da ga podržava u svemu. Kaže da nije posebno romantičan osim kada se zaljubi, tada je spreman učiniti ama baš sve za ljubav.

Pročitajte više