Marin Tironi pobjednik Story SuperNova showa

U FINALU Story SuperNova TV showa pobijedio je Marin Tironi - jedini natjecatelj koji je ostavio dojam da za titulu ne bi prodao vlastitu majku.

Marin Tironi je u finalu slavio zahvaljujući glasovima žirija i otpalih natjecatelja, dok su SMS glasači bili najskloniji Predragu "Tries Too Hard" Šuki.

Najslabije je u finalu prošla lijepa Barbara "Tries Too Hard" Radulović. 

Što se žirija tiče, poznato je da je Tironiju dala Ivana Banfić, Barbari Oliver Mlakar, a Predragu Šuki Miroslav Škoro. Pričamo, naravno, o glasovima.

Nagrada pobjedniku je emisija na Nova TV-u "Red Carpet", u kojoj će biti govora o hollywoodskim zvijezdama i slično.

Ostaje vidjeti kako će se u voditeljskom poslu snaći Marin Tironi, mladić kojeg se na forumima najčešće ocjenjivalo kao nekog koga biste rado pozvali na tulum, ali mu ne biste dali da vodi emisiju. Marin vjerojatno, kako god ispalo, nema ništa protiv, jer i to je  bolje od rada na brodu, čime bi se danas bavio da nije uspio u showu.

Nema brige niti za Šuku, kojem je izdavačka kuća Croatia Records navodno ponudila angažman (repanje uz Škoru i Thompsona?), kao niti za probitačnu Barbaru, koja je jedina od navedenih ostavila dojam osobe koja bi mogla kvalitetno voditi emisiju.

Za "neke" od ranije otpalih "Tries Too Hard" kandidata navodno je zainteresirana HTV, no ekipu s Prisavlja u tome bi mogli omesti "ugovori na vjernost" koje su finalisti potpisali s Novom. No, ako to Jasna Ulaga Valić doista želi, vjerojatno će se pronaći rupa u ugovorima, kako bi urednica državne televizije uspjela na Prisavlje dovesti Valićku junior koja je na Novoj otpala "zbog pogrešnog načina odabira kandidata".

Nova TV, u nedostatku boljih ideja, nastojat će "šibati mrtvog konja" dok ide, pa se tako Story SuperNova odmah nastavlja sa Story SuperNova DanceNešto showom, u kojem će se birati glazbena zvijezda (Paola Valić?).

Za zaključak, treba reći da je emisija postigla nevjerojatan uspjeh.

Tinejdžeri su subotom ostajali kod kuće, na prozore lijepili postere svojih favorita, učili pokrete SuperNova himne, časopis Story kupovali su i oni koji bi na zahodu radije listali spam listiće Super Konzuma, curice su radile transparente u stilu (ovo nije izmišljeno) "Tironi daj mi ga metni i bit ćemo sretni", na usenetu i forumima tjednima su najviše megabajta zauzimale primitivne rasprave o tome kome je dala Anja a kome Dorijan, koliko je antipatični Rene ljubomoran na simpatičnog Tironija, te "kako prokleti četnik čiji su stričevi ratovali protiv Hrvatske" ne smije pobijediti.

A mi možemo pljuvati i kritizirati plitak koncept emisije, no u konačnici priznajmo: tko nam je kriv što se nismo prvi sjetili. I čestitajmo časopisu Story i Novoj na odličnom poslovnom i marketinškom potezu.

Pročitajte više