Matija Vuica: Predsjednička kampanja Alke Vuice bit će vrlo zabavna

U ZAGREBU je večeras otvoren još jedan ekskluzivan dućan. Tako poznavatelji vrhunske mode imaju još jedan razlog za zadovoljstvo koje ih čeka u samom centru grada. The Core donosi poslasticu od šest svjetski poznatih marki: Bally, Etro, 7 for all mankind, Ralph Lauren, Polo Jeans co., i Sportmax, koje čekaju na vas u predivnom novootvorenom ambijentu. Na otvaranju su se okupili većinom modni znalci te obožavatelji visoke mode.

"Kraljevski brand"

Viktor Drago, istinski poznavatelj mode, izjavio je kako je ovo "kraljevski brand" poznat po kvalitetnoj ponudi. Također je zaključio kako su Hrvati sve više modno osviješten narod, što se naravno i vidi po otvaranju ekskluzivnih dućana, koji niču kao gljive poslije kiše u Hrvatskoj u posljednje vrijeme (op.a.).

U Hrvatskoj ima i "visokih" kupaca, onih koji žive "visoko"

Sve cjenjenija hrvatska dizajnerica Matija Vuica komentirala je visoke cijene, no to kaže, nije bitno s obzirom na to da u Hrvatskoj ima i "visokih" kupaca, onih koji žive "visoko". Zagreb je, kaže Vuica, sve više modno osviješten grad, koji otvara sve bolje i ekskluzivnije dućane, te ocijenila to kao pozitivnu pojavu u općoj modnoj osviještenosti u Hrvata. Dizajnerica, koja je zablistala u maloj crnoj haljinici, izjavila je kako je situacija u hrvatskoj modi genijalna, moda je to, kaže koja može konkurirati vanjskoj. Naši dizajneri, kaže imaju dušu i unikatnost, no ne i filing o modi kakav imaju vanjski dizajneri.

O sebi kao dizajnerici Matija duhovito komentira: "Mislim sve najbolje!". Ova zanimljiva sugovornica na kraju je otkrila kako podržava predsjedničku kampanju svoje Alke, jer kaže: "To paše osobi kao što je ona, mi ćemo je podržati." O ishodu kampanje ne bi sudila, no najavila je zanimljivu kampanju, kojoj će se novinari cijele Hrvatske prilično razveseliti. Kada se radi o Alki, ne sumnjamo.

"Jura i ja smo u super odnosima"

U zavidnom ambijentu i organizaciji, uživala je i prelijepa voditeljica i manekenka Korana Gvozdić. Simpatična Korana otkrila je kako se na poslovnom planu nešto sprema, a kada se to konkretizira, saznati ćemo, jer lijepa Korana nikada ne iskače pred rudo sa preuranjenim izjavama i prognozama. Za ovaj ekskluzivni dućan komentirala je kako ima predivnih stvari, za koje bi joj trebao zgoditak na lotu.

Što se tiče ljubavne situacije, ova ljepotica, koja je večeras zasjala u sivom, kaže kako nema ništa, što nam je s obzirom na zaraznu ljepotu ove djevojke, teško povjerovati. Za svog bivšeg dečka, Juru iz grupe Connect, komentirala je: "Jura i ja smo u super odnosima, on je pametan dečko, imamo super korektan odnos." Sve u svemu, u ugodnoj atmosferi proteklo je još jedno otvaranje ekskluzivnog dućana, kojem zasigurno neće pristupiti ni jedan prosječan Hrvat.

Pročitajte više