Video: Sirovi, oštri i seksipilni prikaz nastajanja modne kampanje

Tekst: I.M.L.
Foto: Cro A Porter

KREATIVNI tim Cro A Portera, pod vodstvom Viktora Drage, snimio je kratak, snažan i ekspresionistički prikaz nastajanja ovosezonske kampanje. Prikriveni crno-bijeli svijet prikazuje današnju modnu ikonu, heroinu dostojnu izazova, spremnu na igru i nepoznato. Kreacija koju nosi djevojka u kampanji, svojevrsna instalacijska haljina, djelo je Viktora Drage.

Prilika da zaigra glavnu ulogu u ovosezonskoj kampanji Cro A Portera pripala je perspektivnom domaćem modelu Kristini Šalinović, djevojci koja je u kratko vrijeme postigla ono o čemu sanjaju mnoge djevojke koje se odluče kročiti u svijet mode. Na prošlom Pariškom Houte Couture tjednu mode, kao apsolutna debitantica, Kristina je nosila reviju dizajnera Julien Fourniera, bivšeg suradnika modne kuće Dior.

Zahvaljujući svojoj genetici, vitkom i vretenastom tijelu, lijepom licu, neobičnoj kratkoj kosi te prirodnom talentu za poziranje, u svega nekoliko mjeseci bavljenja ovim poslom sakupila je zavidan portfelj ostvarenih angažmana. Nakon odrađenog snimanja kampanje, Kristina se uputila u Milano, gdje će svoju sreću okušati na castinzima za Milanski tjedan mode, a potom se vraća u Zagreb kako bi prošetala po pisti ovosezonskog Cro A Portera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara