Međimurci otkrili što im je u oproštaju napisao župnik koji se zaljubio u kuharicu

Foto: Facebook

PRIČA o mladom župniku iz Međimurja koji je napustio službu zbog ljubavi prema kuharici ne prestaje zanimati hrvatsku javnost.

>>Župnik iz Međimurja napustio službu, mještani kažu da se zaljubio u kuharicu

Nakon što se proširila priča da je upravo ljubav razlog napuštanja službe 30-godišnjeg župnika Tihomira Ciglara, mještani Nedelišća su za RTL Direkt otkrili i što im je župnik napisao u oproštajnom pismu.

"Zbog toga mi oprostite što sam iznevjerio vaše povjerenje i izazvao sablazan kod nekih. Jako mi je žao zbog toga. Ali iz ljubavi prema Bogu i crkvi dužnost mi je župu prepustiti boljem pastiru kojeg će biskup odrediti", stoji u pismu.

U Nedelišću je proveo šest godina, a posljednje dvije bio je župnik.

"Puno toga je napravio, bio je prisutan na svim našim manifestacijama, na svim blagdanima, prisutan je bio i kod samih udruga. Znači nešto novoga i lijepoga, vodio je brigu o investicijama, bio je odličan čovjek", rekao je načelnik Općine Nedelišće Darko Dania.

"Tihomir Ciglar odrekao se svoje župničke službe, a biskup ga je razriješio. Zbog čuvanja privatnosti njegove razloge napuštanja službe ne komentiramo", rekli su iz varaždinske biskupije.

Pročitajte više