Megan Fox: Kad bih mogla, seksala bih se dan i noć!

MEGAN FOX javnosti je otkrila još jednu "paprenu" tajnu iz svojeg osebujnog privatnog života - seksi glumica je ujedno i ovisnica o seksu, odnosno, kad bi mogla, najradije bi se seksala cijeli dan i cijelu noć. "Moj libido je poput libida napaljenog tinejdžera. Najradije nikad ne bih izlazila iz kuće, kad bih mogla, već svo slobodno vrijeme provela s nekim u krevetu", Megan je otkrila časopisu FHM.

Megan Fox u Hollywoodu se probila nakon što je prošle godine u kinima zaigrao hit film "Transformers", u kojem tumači lik Mikaele Banes, međutim, to joj je dosad ostala jedina značajna stavka u životopisu, a prema najavama zlobnika i ritmu holivudskih tračeva, uloga u "Jenifer's Body" neće joj puno pomoći u probijanju na holivudsku A-listu.

Međutim,  Megan unatoč ne baš blistavoj karijeri, ne sjedi prekriženih ruku - svoje mjesto na stranicama tabloida uvijek je spremna rezervirati pokojom šokantnom izjavom, poput ove. Megan je nedavno pred paparazzima na snimanju teen horora "Jenifer's Body" otkrila golo i puteno poprsje, tabloidima ispričala kako je u djetinjstvu bila toliko siromašna da nije imala novaca ni za noge obrijati, te da joj je seks jedna od najdražih aktivnosti. Međutim da je ovisna o seksu i muškarcima, ispričala je tek sada, ne bi li još jednom, uspješno, skrenula pažnju fotografa, novinara, redatelja i producenata na sebe i svoje talente.

V.V.
Egotastic!

Pročitajte više