Meghan i Harry imali su 4 zahtjeva za intervju o kojima se nije moglo pregovarati

Screenshot: CBS

PRINC Harry i Meghan Markle napravili su popis od četiri pravila o kojima se nije moglo pregovarati vezano uz njihov intervju s Oprah Winfrey.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa naložili su TV mrežama širom svijeta da tijekom emitiranja prikažu intervju u cijelosti i ne "uređuju" ga ni na koji način, piše The Australian. Zatim, mrežama je zabranjeno i uređivanje reklama snimljenih za promociju intervjua.

Treći zahtjev navodi da kanali koji emitiraju intervju ne smiju uređivati ništa vezano uz intervju, ni u smislu sinopsisa za televizijske vodiče i najave. Četvrto i posljednje pravilo nalaže voditeljima TV mreža da za promociju intervjua koriste samo ranije isporučene i odobrene slike.

Oko 17.1 milijun Amerikanaca pratilo je televizijski intervju Oprah Winfrey s princem Harryjem i njegovom suprugom Meghan, objavio je CBS u ponedjeljak. 

Prvi veliki intervju para

Nedjeljni intervju bio je prvi veliki intervju para otkad su se preselili iz Britanije i napustili kraljevske dužnosti. Meghan je progovorila o suicidalnim mislima tijekom trudnoće, a Harry je rekao da ga je iznevjerio njegov otac, princ Charles. 

Meghan je također rekla da su članovi kraljevske obitelji bili zabrinuti zbog boje kože njihova sina Archieja prije njegova rođenja i da je Buckinghamska palača uskratila zaštitu djetetu.

Pročitajte više