Meghan i Harry snimljeni nakon što su izbačeni iz rezidencije, zabavljali se u klubu

Foto: Profimedia

Kralj Charles izbacio je princa Harryja i Meghan Markle iz Frogmore Cottagea, koji je bio njihov dom u Velikoj Britaniji. Par se oglasio nakon vijesti o izbacivanju iz rezidencije. 

"Možemo potvrditi da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zamoljeni da napuste svoju rezidenciju u Frogmore Cottageu", rekao je njihov glasnogovornik medijima. 

Zabavljali se u privatnom klubu

Meghan i Harry sada su snimljeni u javnosti prvi put otkako ih je kralj izbacio iz Frogmore Cottagea. Izašli su na spoj u ekskluzivni klub za privatne članove u Los Angelesu, koji se plaća 4200 dolara godišnje.

Paparazzi su ih snimili prilikom dolaska u klub, a par nije skidao osmijehe s lica. Harry je prvi izašao iz automobila, a s njima je bio i zaštitar, koji je držao kišobran iznad Meghan dok je izlazila iz automobila. 

Meghan je za spoj odjenula bež kaput dizajnerice Caroline Herrere, a ispod njega je nosila crnu odjevnu kombinaciju. Harry je nosio traperice, tamnoplave tenisice, pulover iste boje i sivi blejzer.

Andrew se useljava u Frogmore Cottage

Podsjetimo, u Frogmore Cottage useljava se princ Andrew. Prema pisanju The Suna, Buckinghamska palača izdala je obavijest o deložaciji vojvode i vojvotkinje od Sussexa nakon što su se Harryjevi memoari u siječnju pojavili na policama u Velikoj Britaniji.

"Ovo sigurno označava kraj za Harryja i Meghan u Ujedinjenom Kraljevstvu. Andrew se opirao ideji da se preseli u Frogmore Cottage nakon što mu je to ponuđeno prošli tjedan, ali Harry i Meghan ne mogu zaustaviti deložaciju", izjavio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Pročitajte više