Melanie Brown: Najviše volim kad sam ispod odjeće - potpuno gola!

MELANIE BROWN, poznatija kao Mel B, jučer je nakratko napustila plaže Miamia kako bi došla u Englesku, gdje je promovirala svoj novi Ultimo grudnjak, a usput je puhala i svjećice za svoj 33. rođendan koji je bio 29. svibnja. Shvatila je kako je najbolje grudnjak predstaviti na sebi, stoga ga je odjenula i svoje podignute sise svima gurala u lice i pred objektive, da bi ih nakon toga stalno dodirivala.

"Čudno mi je vidjeti velike reklame za moje donje rublje", rekla je Mel B te nadodala: "Ali to je moje tijelo i jako ga volim, osim toga, jako se dobro danas osjećam u ovom grudnjaku. Zapravo, uopće ne volim nositi donje rublje - najviše volim kad sam ispod odjeće potpuno gola!" Pjevačica, u nekad iznimno popularnim Spice Girls, rekla je kako je "počašćena što može biti zaštitno lice Ultimo grudnjaka te kako je jako veseli trenutak kad će moći predstaviti grudnjak i upoznati svoje obožavatelje, jer smatra da bi svaka žena trebala imati podignute grudi, jer će se tad osjećati seksi i ženstveno".

London je bio tek prvi grad u nizu, koji će Mel B posjetiti kako bi svima pokazala kako sise trebaju izgledati. Sljedećih dana u njezinom napadnom poprsju moći će uživati svi koji se zateknu u Liverpoolu i Glasgowu. Nakon što je prezentacija prošla, a Mel B svima ponosno pokazala svoje najjače atribute, s prijateljima se uputila u noćni život Londona.

Melanie Brown je bila lezbijka?

U travnju prošle godine, prijateljica popularne pjevačice, Christa Parker, je britanskom časopisu "Closer" rekla kako su ona i pjevačica u ljubavnoj vezi, kao i da je Melanie dotad imala već dvogodišnju lezbijsku vezu i to s jednom izvršnom urednicom Christine. Tad je Brown odgovorila "kako je ljudi mogu zvati kako hoće - lezbijka, biseksualka ili heteroseksualka, ali da ona najbolje zna tko leži u njezinom krevetu". Napomenula je kako je jedino bitno to što ima sjajan seksualni život i vrlo jak libido. Christa Parker je tad tvrdila kako je Spajsica još uvijek zaljubljena u bivšeg supruga Eddyja Murphyja i želi ga nazad pod bilo koju cijenu. Dva mjeseca prije cijele gnjavaže oko nagađanja je li Brown lezbijka ili nije, počela je hodati s dugogodišnjim prijateljem i filmskim producentom Stephenom Belafonteom, za kojega se tajno udala 6. lipnja u Las Vegasu.

Njihovom se braku najviše suprotstavila Melanienina majka koja je rekla kako "rade veliku grešku", na što se pjevačica samo nasmijala: "Majko, Belafonte je pravi čovjek za mene i mogu mu samo biti zahvalna što je moj život vratio nazad u normalu".

L.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više