Mia Begović izbačena iz Ville Marije

GLUMICA Mia Begović, koja u HTV-ovoj sapunici "Villa Maria" glumi Helenu Jurak, dobila je otkaz zbog nepoštivanja ugovora i promidžbenih ugovora, tvrde u producentskoj kući Ava, piše Večernji list.

"Mia Begović otpuštena je iz projekta "Villa Maria" zbog nepoštivanja ugovorenih obveza." – izjavila je glasnogovornica kuće Ava Anđelka Budić, pa pojasnila: "Naime, po odredbama ugovora bila je zadužena promicati projekt, što je pak odbila, istodobno ucjenjujući produkciju da joj iste usluge posebno honorira, iako to ugovorom nije predviđeno."

Nadalje, Budić kaže da je Mia Begović nekoliko puta samoinicijativno napustila snimanje, pa dodala da će kuća Ava podići tužbu protiv poznate glumice.

U promidžbeni dio ugovora glumaca u "Villi Mariji" spada i postavljanje pitanja gledateljima u sklopu nagradne igre. Mia Begović je, tvrdi Budić, za to tražila poseban honorar, iako isti nije predviđen ugovorom.

"Jednostrane prekide ugovora ne priznajem. Koliko znam, moj odvjetnik, s kojim sam i potpisivala ugovor o angažmanu u sapunici, od Ave nije dobio ništa." – komentirala je Mia Begović informacije o otkazu.

Kako tvrde u Avi, sapunica će se, uz "neke sitne izmjene", nastaviti bez Mie Begović.

Pročitajte više