Mia Borisavljević: Nisam lak plijen

MLADA, lijepa i popularna pjevačica iz susjedne države Mia Borisavljević, koja je navodno pomutila pamet i"hercegovačkom kralju mesa" Stipi Lijanoviću, razočarana je muškarcima.

"Sve loše stvari koje se događaju posljedica su manjka prave ljubavi"

Mia kaže kako joj danas, kada je svi znaju, nije ništa lakše nego prije nekoliko godina kada je bila anonimna djevojka koja je iz Valjeva došla u Beograd pronaći svoje mjesto na estradnom nebu.

“Sve je manje pravih muškaraca i čini mi se da je sada teže nego ikad pronaći srodnu dušu. Ponuda je vrlo mršava, ima svega i svačega, ali nema prave ljubavi. Mislim da se sve loše stvari koje se danas događaju oko nas zapravo posljedica manjka prave ljubavi i neostvarenih želja”, otkriva Mia za srpske “Vesti”. “Nisam zaljubljive prirode, probirljiva sam i imam visoke kriterije pa nisam lak plijen. Želim da me osvajaju pa muškarcima prepuštam inicijativu. Možda bi trebala promijeniti strategiju, ali sam takva kakva jesam", zaključuje lijepa Mia.

Lijanović navodno pjevačicu obasipa skupim poklonima

Izgleda da će se Stipe Lijanović trebati malo više potruditi ukoliko želi da mu ova zgodna brineta pjeva na uho. Prema pisanju srpskih medija, Lijanović je navodno oduševljen srpskom pjevačicom koju, prema priči anonimnog svjedoka, obasipa poklonima. Press piše kako joj je poduzetnik nekoliko puta poslao buket sa 101 ružom kojemu je jednom priložio i skupocjeni poklon. Lijanovića su i ranije srpski mediji povezivali sa srpskim pevaljkama, među kojima su spominjane Ana Nikolić, Danijela Vranić i Irina.

Pročitajte više