Michael Douglas otkrio iznenađujuće posljednje riječi svog oca

Foto: Guliver Image/Getty Images

GLUMAC Michael Douglas otkrio je što mu je otac Kirk rekao samo nekoliko trenutaka prije nego što je umro. Kirk Douglas, koji je bio žestoki kritičar Donalda Trumpa, sinu je na samrti rekao da na predsjedničkim izborima treba glasati za Michaela Bloomberga, piše WKOW.

"Rekao mi je da mu priđem, a onda je izgovorio: 'Mike to može.' Ne znam koliko je bio ozbiljan, ali to su bile jedne od njegovih posljednjih riječi koje mi je rekao u bolnici", priznao je Michael u svom govoru na skupu organiziranom u sklopu Bloombergove kampanje u Wisconsinu.

Skup je održan samo jedan dan nakon Kirkovog pogreba, a Michael i supruga Catherine Zeta-Jones dali su javnu podršku Bloombergu u utrci za predsjednika SAD-a.

Embed from Getty Images

Bloomberg je jedan od jedanaestero demokrata koji se natječu za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke na izborima koji će se održati u studenom ove godine. Dva puta je izabran za gradonačelnika New Yorka te je 12. najbogatija osoba u SAD-u. Nekoliko je puta mijenjao svoju političku struju. Do 2001. godine bio je demokrat, a onda se prebacio u republikance. Godine 2007. odlučio je djelovati kao nezavisan kandidat, a onda se 2018. ponovno vratio među demokrate. Ankete mu za sada ne daju velike šanse za pobjedu na izborima.

Pročitajte više