Michael Jackson navršio 50: Još uvijek mogu otplesati moonwalk!

KRALJ popa, sudnice i estetskih operacija navršio je pedeset godina, u posve drugačijem medijskom ozračju od onog u kojem trenutno uživa Madonna, njegova vršnjakinja i pjevačica s kojom je u dobrim starim danima dijelio tron u svijetu pop glazbe. Dok Madonna impresionira novom svjetskom turnejom, Michael Jackson u pidžami obilazi trgovine pripremajući vlastitu proslavu. U telefonskom intervjuu za emisiju "Good Morning America" medijima se obratio nakon nekoliko godina bezuvjetne šutnje, no nije otkrio ništa od onog što javnost zapravo zanima.

> Žali bože: Ovako je Michael Jackson trebao i mogao izgledati u pedesetoj!

"Pojest ću malo torte s djecom, a onda ćemo gledati crtiće", rekao je Jackson tihim glasom javljajući se uživo u najgledaniju američku emisiju. Govoreći o djeci, rekao je da se trudi omogućiti im normalni život daleko od medija: "Želim da u djetinjstvu uživaju što je više moguće. Puštam ih da idu u kino i rade normalne stvari. To dolazi prirodno. Želim da rade stvari koje ja nisam imao prilike napraviti".

Michael Jackson osvrnuo se i na svoju karijeru, koja je davno prestala plijeniti pažnju uspjesima na top listama. "Veselim se odličnim stvarima na kojima trenutno radim", zagonetno je rekao, ne želeći otkriti datum izlaska novog albuma kojeg najavljuje već godinama. Prisjećajući se vremena u kojem je bio kralj popa, Jackson je rekao kako mu je najljepše doba u životu ono u kojem je snimio albume "Thriller" i "Off the Wall". "To mi je puno značilo, a javnost i cijeli svijet primili su ih iznad mojih očekivanja", rekao je Jackson i priznao: "Još uvijek mogu otplesati moonwalk!".

Nakon što je jedva uspio spasiti oronuli Neverland, 50-godišnji Jackson najavio je kako se opet posvećuje glazbi. Iako su neki poznati producenti govorili o pjesmama koje rade za Jacksona, detalja o novom albumu još uvijek nema. Njegovi posljednji pokušaji da se vrati na tron svjetske glazbene scene neslavno su propali, a još od suđenja za pedofiliju, koje mu je potpuno dokrajčilo karijeru, pažnju plijeni isključivo ekscentričnim ponašanjem - trgovine obilazi u invalidskim kolicima omotan gazom, a nos mu većinu vremena za lice drže flasteri, što je otkrio prilikom nedavnog druženja s djecom pred paparazzima.

M.A.

Pročitajte više