Mila Elegović dobila ulogu hrvatske Peggy Bundy

ULOGE u hrvatskoj verziji kultne serije "Bračne vode" samo što nisu do kraja podijeljene - kultnu plavušicu Kelly Bundy glumit će Sonja Kovač, kokoš Marcy Jadranka Đokić, a uloga Peggy Bundy, žene koja svoje slobodno vrijeme provodi pred televizorom šopingirajući s kanala tv prodaje glumica osebujna glasa, Mila Elegović.

Hrvatski Bundyji, odnosno Bandićevi, s prikazivanjem bi trebali krenuti na jesen, i to u eteru Nove TV, a "Bandićevi" će se minimalno razlikovati od originala koji je u Americi doživio nezapamćenu popularnost, i čije su reprize i danas dobrodošle. "Bračne vode" se po licenci snimaju u Velikoj Britaniji, Rusiji, Argentini, Kolumbiji i Čileu, te su sve redom postigle zapažen uspjeh, a koliko doznajemo, Mila Elegović ovoj se ulozi posebno veseli, i s nestrpljenjem očekuje početak snimanja koji je zakazan za kraj kolovoza.

Redateljska i scenaristička palica pripala je Stevi Cvikiću, koji je naglasio kako će se "Bandići" minimalno razlikovati od kultnog originala. "S obzirom na to da se radi o licenci, scenarij će biti prilagođen našem tržištu, i u odnosu na original, minimalno će se mijenjati", rekao je.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više