Mila Horvat: Nikad ne bih bila manekenka!

TELEVIZIJSKA voditeljica koju upravo gledamo u emisiji posvećenoj Olimpijskim igrama "Pekinški dnevnik", Mila Horvat, o svojem privatnom životu šuti "kao zalivena". Iako su ovu ljepoticu s Prisavlja često povezivali s određenim individuama iz hrvatskog sportskog života, primjerice izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Slavenom Bilićem, ili reality zvijezdom i boksačem Stipom Drvišem, Mila je napise u medijima učestalo nijekala, a ni najmanje naznake koje bi ovakve tvrdnje mogle dokazati nisu se pojavile ni dan danas.

"Ništa se ne postiže preko noći, za sve je potrebno vrijeme"

Ipak, kada je o poslu riječ Mila je i više nego pričljiva, pa je u intervjuu koji je dala Jutarnjem Listu s javnosti podijelila strahove i očekivanja svoje televizijske budućnosti. Mila, koja kaže kako u svaki projekt ulaže sto posto sebe, objasnila je kako joj je zadnja stvar na svijetu samoanaliza karijere i kako nikad u životu ne bi bila manekenka. "Ne volim se baviti analizama svoje karijere i mogu samo reći da sam, kako u privatnom životu tako i u poslu, oduvijek bila vođena mišlju da treba ići korak po korak, biti vjeran sebi, svojim idealima, moralnim vrijednostima, bez obzira na okolnosti, a s vremenom će sve doći na svoje. Ništa se ne može ostvariti preko noći, za uspjeh i kvalitetu potrebno je vrijeme", smatra Mila.

Mila se kloni hrvatskog estradnog života

"Ne posjećujem događaje na kojima prodefilira čitav niz takozvanih javnih ljudi. Ne zanima me taj dio javnog života. Znatno kreativnije provodim svoje slobodno vrijeme", objasnila je Mila kojoj je "na HTV-u za sada dobro, pa o odlasku na neku od konkurentskih televizija uopće ne razmišlja. Mila, koja je nedavno postala zaštitno lice hrvatske dizajnerice Nataše Kos, opovrgnula je insinuacije kako bismo je češće mogli viđati kako šeće modnim pistama. "Suradnja s Natašom Kos bila je jednokratna, vezana prije svega uz Cro a Porter. Poštujem svaku profesiju, ali ovom se sigurno ne bih profesionalno bavila", odlučno je opovrgnula.

Iako nacionalna televizijska kuća još uvijek nije službeno objavila kompletan popis sudionika svojih udarnik emisija u jesenskoj shemi, "Zvijezde pjevaju" i "Ples sa zvijezdama", šuška se kako će upravo Mila biti jedna od zvjezdanih natjecateljica ovog potonjeg. "Ples obožavam, cijeli život isprepleten mi je plesom, nažalost, ne profesionalno, ali rekreativno to je moj najbolji način opuštanja, najbolji ispušni ventil. Odgovor na pitanje hoću li zaplesati u showu treba potražiti na adresi urednika", neprecizno je odgovorila.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više